1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. VAATA VIDEOT! Tartu ilumess 2014 kutsub ilu nautima
VAATA VIDEOT! Tartu ilumess 2014 kutsub ilu nautima

VAATA VIDEOT! Tartu ilumess 2014 kutsub ilu nautima

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

Sel aastal toimub 10.-11. mail Tartu Näituste messikeskuses juba kümnes iluteemaline mess. Tartu ilumess on saanud endale uue ja säravama sisu. Seekordne mess suunab oma tähelepanu rohkem elukvaliteedile ja laiemale sihtgrupile. Koguperemessiga soovitakse avardada oma mõttepilti ilust ning tuua messile külastajaid igast vanusest ja soost ning pakkuda kõigile midagi huvitavat.

Inimestele läheb järjest enam korda tervislik eluviis: toitumine, sport, loodustooted, kodumaised tooted, aktiivne vabaaeg ja positiivne ellusuhtumine. Koguperemessiga ILU 2014 soovitaksegi inimesteni viia just need teemad.

ILU 2014 toimub Tartu Näituste kolmes hallis. Messikeskuse A-halli paigutavad end ilutooteid pakkuvad firmad ja võistlused, B-hallis näeb eestimaist disaini, tooteesitlusi ja lavaprogrammi ning C-hall on tervise, spordi, vaba aja ja pere päralt.

Iluvaldkonna spetsialistid saavad osa võtta koguperemessi ILU 2014 raames toimuvatest küünetehnikute võistlustest Tartu “Kuldne Karikas 2014″, juuksurite võistlustest “Kuldsed Käed 2014″, ripsmetehnikute võistlustest “Kuldne Pilk 2014″ ja jumestajate võistlustest ”Kuldne Jume 2014″.

Palju põnevat saab õppida messil toimuvates töötubades, kus saab nippe ja teadmisi näiteks jumestusest, patsi punumisest ja joogast.

Koguperemess ILU 2014 päevajuhiks on särtsakas stilist Ženja Fokin!

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews