1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. VÄHEM GARDEROOBISTRESSI! Need asjad ei lähe kunagi moest
VÄHEM GARDEROOBISTRESSI! Need asjad ei lähe kunagi moest

VÄHEM GARDEROOBISTRESSI! Need asjad ei lähe kunagi moest

MoodTeate ju küll, kui palju kordi esineb enne õhtusöögile või peole minekut garderoobis tuhnides paanikahetki, et midagi pole selga panna. Eriti stressirohked on need hetked siis, kui pole ammu väljas käinud ja ei olegi viimaste trendidega kursis. Enam ei pea sellepärast liigselt muretsema, sest Her Beauty tõi välja nipid, mis ei lähe mitte kunagi täielikult moest.

Kõrged kontsad

Kõrged kontsad on naiselikud ja lisavad enesekindlust ja sihvakust ka suurema kondiga naistele. Kui kõrged kontsa pole naiselikud, mis siis üldse on?

Teksad

Hästi istuvad teksad on alati kindel valik. Teksapüksid pole oma pika ajaloo jooksul kordagi moest läinud ning suure tõenäosusega ei lähe ka. Lisaks trendikusele on teksade võluks nende mugavus – ideaalselt istuvad teksad on jumalikud.

Valge triiksärk

Algselt kandsid neid mehed, kui üsna ruttu võttis ka õrnem sugu valge triiksärgi enda garderoobi üle. Sellega sobib käia nii kontoris kui peol ning on samal ajal soliidne ja seksikas.

Pliiatsseelik


Võib unustada väärarusaama nagu oleks pliiatsseelik ideaalne vaid kontori ja ärikohtumiste jaoks. Kombineeri pliiatsseelik vabal ajal näiteks tenniste ja T-särgiga ning garanteerime Sulle, et näed välja rabav.

Väike must kleidike

Tegelikult teab iga naine, et väike must kleit on garderoobi kohustuslik osa. Kombineerimisvariatsioone on tohutult: ühe ja sama kleidiga saab aksessuaaride abil kümneid erinevaid looke saavutada. Olgu siis kleidike lihtsam või pidulikum.

Must nahktagi

Nahktagi on sageli modellide lemmikrõivas. Sellega võid luua imelahedaid kontraste, näiteks kombineerides neetidega tagi hõljuva suvekleidiga. Uskuge, saavutad kindlasti tähelepanu kõige paremas võtmes.

Head Uudised GoodNews