1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Valiti esimest korda Eesti ilusaim vanaema
Valiti esimest korda Eesti ilusaim vanaema

Valiti esimest korda Eesti ilusaim vanaema

Pühapäeval, 9. detsembril toimus klubis Privé  suurejooneline iluduskonkursi Grandma Universe/Classic Estonia 2018 finaal, kus valiti Eesti ilusaim vanaema.

Peatiitlile ja kroonile pretendeerisid 16 osalejat vanuses 43-68 eluaastat. Peakroon ja tiitel Grandma Universe Estonia 2018 on seekord 56-aastasel tallinlannal Lilia Kozloval. Tal on kaks last ja kolm lapselast. Lilia töötab ilusfääris.

  1. Natalja Mänd, 58-aastane, kolm lapselast
  2. Helga Mihkelson, 62-aastane, neli lapselast
  3. Tatjana Sokolovskaja, 45-aastane, kaks lapselast
  4. Jelena Leonova, 54-aastane, üks lapselaps

Kategoorias Classic Universe Estonia 2018 võitis 60-aastane Riita Kondelin. Riita on rahvuselt soomlanna, kuid tal on Eestis äri, palju äripartnereid ja sõpru. Tal on kaks last ja kolm lapselast.

Angel Models Agency korraldatud ürituse kaks võitjat saavad võimaluse esindada Eestit Bulgaarias rahvusvahelisel iluduskonkursil Grandma Universe 2019.

Rahvalemmiku tiitli ehk Grandma Universе Estonia 2018 People’s Choice sai Inga Virolainen. Inga on 56-aastane, tal on üks laps ja üks lapselaps. Rahvalemmiku avalik hääletus  toimus agentuuri Facebooki lehel. Inga pildid sai kokku üle tuhande meeldimise.

Konkursi korraldaja Anna Mikkoneni sõnul on konkursi osalejad teinud läbi suure töö. «Nägime, kuidas naised muutuvad aina ilusamaks ja enesekindlamaks. Vanaaegsed klišeed dikteerivad, et vanaema koob sokke, küpsetab pirukaid ja keedab moosi. Kuid sirvige meie konkursi galeriid. Kas seal on vanaemad? Ei, piltidel on ilusad ja sihvakad naised!» rääkis Mikkonen.

Milla Karpikova, kes on tuntud kui naistele mõeldud Women’s Clubi korraldaja, ütles, et tal oli väga hea meel näha osalejate silmades sära. «Uskumatu, kuidas muudab naist tähelepanu ja imetlemine. Konkurss andis paljudele osalejatele kindlustunde,» rääkis Karpikova, kes oli ka Grandma Universe’i korraldustiimis.

Pidage meeles, et vanus on ainult number. Ei ole oluline, kui vana sa oled; naine on igas vanuses naine: ilus, veetlev ja võluv.

Head Uudised GoodNews