1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Vanalinna Salong oskab kliente hoida
Vanalinna Salong oskab kliente hoida

Vanalinna Salong oskab kliente hoida

Vanalinna Salong on loonud kõik tingimused oma juuksurite ja kosmeetikute jaoks, et nad saaksid olla kursis uute trendidega maailmas.

Kliendid võivad olla kindlad, et nad saavad igale oma välimust puudutavale küsimusele professionaalse vastuse.  Kliendid lahkuvad salongist teadmisega, et nende välimuses on välja toodud nende isikupära ja ilu ning samas on arvestatud ka moe viimaseid trende.

Lisaks igapäevasele salongitööle on Vanalinna Salongis juuksuritel ning grimeerijatel kogemusi mitmetel suurüritustel käimise näol. Televisioonis on stilistikaga tegeletud alates seriaalist “Salmonid”. Salongi juuksurid ja meigikunstnikud on stiili vorminud üheksal Eurovisiooni lauluvõistlusel, seitsmel aastal “Kaks Takti Ette” laulukonkursil ja kõikvõimalikes lotosaadetes: (Õnneratas, TV-Oksjon, Emili köök TV 3-s jne.)

Vanalinna Salong on osalenud mitmetel missivõistlustel ning moeüritustel. Pidevat koostööd tehakse ajakirjadega Anne ja Stiil, Buduaar, Tervis Pluss jm, päevalehtedega SLÕhtuleht ja Päevaleht. Lisaks mitmesugustel muusikavideotel läbi aegade, kus Salongi meikijad ja juuksurid on tegevad olnud.

Aasta 2010 oli Vanalinna Salongile murranguline, siis alustati  juuksehooldustoodete Emsibeth Spa maaletoomist. Tegu on Itaalia juuksehooldussarjaga, mis on oma toodetes püüdnud viia keemia sisalduse miinimumini. Nagu nimi Emsibeth SPA viitab, on sari keskendunud  juuste- ning peanaha heaolule ja hoolitsustele.

“Tänapäeval on moeka juuksestilisti mängumaa värvidega ulatuslik: igale kliendile saab valida just selle koostisega värvi, mis talle sobib,” ütleb Anneli, kes on  Itaalia juuksehooldussarja Emsibeth SPA koolitaja.

“Peale kerg- ja püsivärvide on popiks saanud luksuslikku läiget andvad õlivärvid. Nende juuksevärvide märksõnadeks on “mahedus” ja “erakordne läige”. Jutt on kasulikest salongihooldustest, kus juuksed saavad uue tooni ja läike mahedal moel: õlivärvid ei sisalda ammoniaaki ja aktivaatorina kasutatakse vaid kõige madalama vesinikusisaldusega tooteid.”

Igasugune kipitus- või ebamugavustunne protseduuri ajal on välistatud, sest värv sisaldab taimseid õlisid ja termaalvett, mis mõjuvad peanahale pehmendavalt ja rahustavalt. Emsibeth looduslähedased värvid katavad hästi (ka siis, kui ligi pooled juustest on hallid), annavad tugeva läike ja püsivad värskena kuu-poolteist.

Värvimine
Monika Kuzmina tumedad, poolde selga ulatuvad juuksed saavad õlivärvidega värvimisel külma mustjaspruuni, aga loomuliku läike. Osadele juustele üleni ja alaosasse tehtud blondeerijaga salgud jätavad osa juukseid heledamaks, andes nii kogu soengule rohkem mängulisust
Kasutatud: salkudeks Emsibeth tolmuvaba blondeerija+ Strong Booster; ülejäänud juustele õlivärv Emsibeth Cromakey-Oil 1,0+ 2,10

Lõikus
Säilitame Monika senise juuksepikkuse. Külgedelt lühendame ja kergendame lõikust pisut rohkem, nii saab küljejuukseid ka väljapoole koolutada ja jäävad paremini ja kergemini hoidma.
Kasutatud: juuste struktuuri tasandav õli Emsibeth THErmal Shining Drops ja antistaatiline niisutaja Emsibeth Moisturizing Spray.

Soeng
Lihtsale föönisoengule annavad lõppakordi lõdvalt spiraali keerutatud jenniferanistonilikud juuksesalgud
Kasutatud: kerget kohevust andev Emsibeth NAEL Volumizing Spray, fikseerimiseks Eco Hairspray ja lõppviimistluseks läige Shining Spray

Head Uudised GoodNews