1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Video! Kaubamaja tõstab sel kevadel naised eriliselt esile
Video! Kaubamaja tõstab sel kevadel naised eriliselt esile

Video! Kaubamaja tõstab sel kevadel naised eriliselt esile

Fotod: Sandra Palm

Kaubamaja uus kevadine moehooaeg on pühendatud kõikidele naistele. Uudse lähenemisnurga annab koostöö Leslie Da Bassi ja Evelin Võigemastiga, kelle Eesti Laulu finaalis esmaesitletud ühislugu “Naine” ühtib Kaubamaja nägemusega naisest ja tema igapäevasest elust.

Kaubamaja turundusdirektor Britta Ratas avab Kaubamaja kevade tagamaid: „Naiselikkus ja naise roll ühiskonnas on pidevalt pildis olevad jututeemad ning mõistagi kajastuvad need ka moes. Kaubamaja soovib teravate arutelude kõrval pakkuda ka positiivsemat vaatenurka ning ülistada naisi sellistena nagu nad on – võimekate, tarkade ja mitmetahulistena. Ka kevadine moepilt toetab seda ideed – jõulised punased, energilised roosad ning ootamatu värskusega komponeeritud mustrid annavad tooni nii naiste- kui meestemoes. Naiselikkuses ja naiseks olemises ei ole midagi häbenemisväärset – naistes peituva õrnuse ja energia kombinatsioon on käivitav jõud, millest on kantud ka Kaubamaja tänavune kevad.“

„Naine“ loo sõnade ja muusika autor Leslie da Bass ehk Leslie Laasner seisab ka Kaubamaja kevadkampaania keskmes oleva muusikavideo idee eest. „See video pikendab lihtsalt loo teemat visuaalselt – kujutab värvikaid ja humoorikaid fragmente naise elust, milles nii mõnigi end ära tunneb. Elastiknaise päeva jagub nii olmelist rassimist, helesiniseid unistusi, valusat reaalsust ja ka lõbusat eneseirooniat. Kindlasti on huumor üheks võtmeks selle loo mõistmisel,“ ütleb ta.

Leslie da Bassi loos „Naine“ esitab teksti Elastiknaine ehk Kaubamaja kevadkampaania peategelasena üles astuv näitleja Evelin Võigemast, kes kutsub kõiki naisi üles märkama, kui erilised nad on. „Naised, on aeg märgata oma supervõimeid! Korraks peatuda ja vaadata kõrvalt mille kõigega me igapäevaselt toime tuleme. Mida teeme. Mida suudame. Millega toime tuleme ühe kõige tavalisema argipäeva jooksul. On aeg olla iseenda vastu lahke – me oleme supervõimetega naised, märkame ja tunnustame seda siis ka ise!”

„Kaubamaja jaoks on sel kevadel fookusse asetatud naised alati ülitähtsad olnud – pole mingi saladus, et naisi on enamuses nii meie oma töötajate kui ka klientide hulgas. Nii me teemegi Kaubamajas kõik selleks, et naiste elu igapäevaselt paremaks ja helgemaks muuta,“ lisab Britta Ratas.

Vaata muusikavideot!

Head Uudised GoodNews