1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Viljandis toimub taas moetäika
Viljandis toimub taas moetäika

Viljandis toimub taas moetäika

Viljandis on juba mõnda aega kodust kodusse korraldatud “Viie naise täikat”. Nüüdseks on kodune sündmus saanud uuenduskuuri ja igakuine seltskonnaõhtu saab järje 24. novembril moedisaineri Kristina Libe koduateljees.

Toimub töötuba „Rõivaremontika“. Täikahõngu pakub Kriisha vintage ja moelooja Libe tuliuued pühadekleidid. Endale on ka võimalik soetada unikaalset moodi Kristina Libe rõivakollektsioonist „Valge vorm“ ja Monika Hindi mammutiluust ehtekollektsioonist.

Ettevõtmise üks peakorraldajatest Gea Melin: „Värskendamist vajavad riidehunnikud lükatakse tihtipeale homse varna või jäetakse lihtsalt raisku. Miks mitte jõulukinke teha tänavu erilisel moel, kus ei osteta uut, vaid vanast saab uus. Seetõttu kutsumegi kõiki otsima üles oma laste kulunud sokid, sõbrannale suureks jäänud kleidi või mehe auguga kampsuni. Avatud koduateljees juhendab vilunud rätsep Kristina kõiki neid väärtuslikke rõivaesemeid korda putitama.“ Melini sõnul hoitakse inimeste tungival soovil elus ka traditsiooniline täika, mis saabuval korral on eriti unikaalne.

Kes sel korral „õue“ ei jõua, saavad argipäevakoolis osaleda 8. detsembril. Kõige värskemaid uudiseid argipäevakooli kohta leiab Facebooki lehelt nimega „Tule Õue!“.

Head Uudised GoodNews