1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Viru Keskuses avatakse uus MAX&Co. brändipood
Viru Keskuses avatakse uus MAX&Co. brändipood

Viru Keskuses avatakse uus MAX&Co. brändipood

3. augustil avatakse Viru Keskuse teisel korrusel MAX&Co. brändi esinduskauplus. Itaalias sündinud populaarne bränd on mõeldud igas vanuses naistele, kes armastavad moodi, kuid eelistavad alati stiili. Brändi 2017. aasta kollektsioonide stiiliinspiratsiooniks on alati trendikas Olivia Palermo.

“Meie poest leiab avamisel valiku suvehooaja klassikat, aga ka juba sügistalvise garderoobi inspiratsiooni. MAX&Co. on üle maailma stiilsete naiste seas väga armastatud bränd, kuna võimaldab rõivastuda elegantselt, aga samas kanda riideid lõbusalt. Uus brändipood saab olema väga hubane, naturaalsetest materjalidest sisustusega, mis kombineeritakse urbanistlike kõrgläikeliste materjalide ja klaasiga. Vahepeal saab ostumelust puhata kohvilaua taga ajakirja sirvides, nii oleks klient meie juures justkui oma õdusas kodus,” rääkis MAX&Co. brändi maaletoova Põldma Kaubanduse AS turundusjuht Kaidi Laev.

MAX&Co. muusa Olivia Palermo on sündinud New Yorgis ning armastab oma rõivastuses segu klassikalisest joonest, värvidest ja eklektikast, olles insipiratsiooniks naistele üle kogu maailma. Värskes sügistalvises kollektsioonis kohtab luksuslikke kangaid, vabalt langevaid siluette, lillemustreid, metalselt helkevaid toone, graafilisi triipe ja erksaid värve, mis kokku loovad küllusliku, kuid kantava terviku.

MAX&Co. on ühe Itaalia juhtiva moekontserni, Max Mara Fashion Group, noorusliku käekirjaga ning igapäevaelus kergesti kantav elustiilibränd, mis pakub laia valikut hooaja trendidest inspireeritud rõivaid ja aksessuaare. Kollektsioonides ühinevad Itaalia kvaliteet, kaasaegsed rõivatehnoloogiaid ning dünaamiline ja oskuslikult detaile rõhutav stiil. MAX&Co. rõivad on alati hästi äratuntavad oma ainulaadsete värvide ja mustrite kombinatsioonide poolest.

Head Uudised GoodNews