1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Viru Keskusesse jõudis tunnustatud kunstniku Quentin Jonesi erikollektsioon
Viru Keskusesse jõudis tunnustatud kunstniku Quentin Jonesi erikollektsioon

Viru Keskusesse jõudis tunnustatud kunstniku Quentin Jonesi erikollektsioon

Viru Keskuse Marella poest leiab moegurmaanide ühe vaieldamatu lemmiku, graafilise disaineri ja fotograafi ning seni Chaneli, Louis Vuittoni ja teiste luksusbrändidega koostööd teinud Quentin Jonesi loodud kapselkollektsiooni. Kollektsioonis on modernses võtmes ajatu klassika ühendatud Quentini disainitud graafiliste mustritega mustvalges värvigammas.

Quentin Jones on hinnatud graafiline disainer, fotograaf ja filmilooja, kelle töid on avaldanud maailma juhtivad moeajakirjad, sealhulgas Vogue. Central St. Martinsi taustaga disainer on teinud koostööd moemaailma kuulsaimate brändidega nagu Chanel, Louis Vuitton, Victoria Beckham, Roger Vivier jt.

Marella ART. 365 uhiuue kapselkollektsiooni loomisel inspireerisid Quentin Jonesi vastandid: positiivne/negatiivne, ilus/karm, viimistletud/lõpetamata, kaasaegne/traditsiooniline, valgus/varjud. “Mõistsin, et Marella bränd ühendab endas lihtsuse ja ajatu klassika läbi monokroomse värvigamma. Kuna musta ja valgega töötamine on mind alati disainerina paelunud, tuli inspiratsioon loomiseks lihtsalt. Lõin vabalt mustreid, täppidest ja triipudest abstraktsete kujunditeni, millest hiljem valisime koos Marellaga välja kollektsiooni jaoks sobivaimad,” rääkis Quentin Jones.

Erikollektsioonist leiab rabavate graafiliste mustritega kleite, särke, plisseeritud midipikkuses seeliku, kimono-jaki, vabalõikelisi alt laienevaid pükse ja kudumeid. “Minu enda lemmikuteks on julgete mustrikombinatsioonidega kleidid ja kimonod, mida hea meelega kannan. Neis on elegantsi ja ajatust, aga samas ka kaasaegset trendikust,” lisas disainer. Kollektsiooni täiendavad ka Quentini disainitud mustreid kandvad aksessuaarid: lai valik käekotte, saapaid, seljakotte, salle jm. Samuti lõi Quentin Jones just selle kollektsiooni jaoks efektsed, kollektsiooni vaimu edasiandvad videod.

Max Mara Gruppi kuuluv Marella on kaasaegne naistemoebränd, mis ühendab modernse glamuuri, kantavuse ja Itaalia disainiesteetika. Marella ART. 365 on nende edukaim kollektsioon, mis esmakordselt lansseeriti 2014. aastal. Kollektsioon disainitakse alati mustvalges värvigammas ning see on oma stiililt hooaegade-ülene ja ajatu. Kõik kollektsiooni kuuluvad mitmekülgselt kombineeritavad ning erinevatel aastaaegadel kantavad 14 rõivaeset on tehtud samast kangast – ART. 365 -, mis ei kortsu ning on pehme ja kehasõbralik.

Marella poe leiab Viru Keskuse teiselt korruselt. Viru Keskus on Eesti suurima külastatavusega ostu- ja meelelahutuskeskus. Tallinna südames asuv moekeskus on hinnatud kohtumispaik ning kvaliteetsete kultuuri- ja meelelahutuselamuste pakkuja. Viru Keskuses on üle saja kaupluse ja teeninduskoha, Eesti suurim ning maailma nelja parima raamatupoe hulka arvatud raamatukauplus, Baltimaade suurim ilutoodete piirkond, kohvikud ja restoranid, spordiklubi ning südalinna soodsaim parkimismaja. Viru Keskusele on omistatud Eestis ainus jätkusuutliku hoone opereerimise hõbesertifikaat LEED O&M ning keskuse turundus- ja kommunikatsioonitegevus on pälvinud ligi 40 auhinda.

VAATA GALERIID!

Fotod: Marella

Head Uudised GoodNews