1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. WOW STUDIO SOOVITAB! Populaarust koguv ripsmete lamineerimine muudab ripsmed vastupandamatuks
WOW STUDIO SOOVITAB! Populaarust koguv ripsmete lamineerimine muudab ripsmed vastupandamatuks

WOW STUDIO SOOVITAB! Populaarust koguv ripsmete lamineerimine muudab ripsmed vastupandamatuks

kristina-toomeIlusad ning terved ripsmed on enamjaolt paljude naiste soov, kuid soovitud ripsmete saavutamiseks on vajalik nende turgutamine ja hooldamine. On teada, et kõik saab alguse siiski seespidiselt, sest nii nagu vajab vitamiine meie keha, vajavad vitamiine ka meie juuksed, küüned ning ripsmed.

Eestis kogub aina populaarsust ripsmeid turgutav ning tervendav protseduur, milleks on ripsmete lamineerimine. Uudsest ning tervendavast protseduurist räägib lähemalt WoW Studio omanik Kristina Toome, kes võitis hiljuti rahvusvahelisel võistlusel Baltic Beauty Cup ripsmete lamineerimise esikoha.

Mis protseduuriga on ripsmete lamineerimise näol tegu?

Tegu on raviva protseduuriga, mis on mõeldud inimestele, kes on äsja maha võtnud ripsmepikendused või ei ole endal väga tihedaid ja pikki ripsmeid. See on hea võimalus enda ripsmeid taastada ning ravida. Samuti on see hea variant inimestele, kellel on näiteks allergia ripsmepikenduste vastu, kuid kes siiski soovivad enda ripsmetele erilist efekti.

Ripsmete lamineerimist on võimalik teha koos botoxiga ning tänu nende koostööle muutub karv kuni 30% paksemaks ehk karv on rohkem silmapaistvam. Veel on võimalik ripsmed ka keemiliselt värvida, mis annab karvale veel omakorda temperamenti ja sära juurde. Üldiselt on see protseduur mõeldud siiski ripsmete raviks.

parast

Kas võib siis öelda, et see on praegusel külmal ajal hea viis enda ripsmete ravimiseks ja turgutamiseks?

Kindlasti on see hea variant enda ripsmete ravimiseks ning turgutamiseks, kuid ei tohi ära unustada ka aspekti, et kõik algab seespidiselt. Tuleb kindlasti mõelda ka sellele, et kas me saame toidust piisavalt vitamiine? Ripsmed armastavad väga kollageeni! Ripsmete lamineerimine on hea võimalus enda ripsmed tugevana hoida ning ka kiiremini kasvama panna, sest kui ripsmekarv on tugevam, siis ta ka kasvab paremini. Muidugi ei saa oodata üleloomulikku ripsmekasvu, kuna see on meil siiski mingil määral geenides sees, kui palju meil karvu on ja kui pikaks need kasvavad. Aga kindlasti on lamineerimine karvale kasvamisel abiks.

enne-ja-parast

Kas protseduur on sobilik kõigile?

Jah, sellel protseduuril ei ole vastunäidustusi ning protseduur ise ei ole ka valulik ega kuidagi ebamugav. Kui võrrelda lamineerimist populaarse Lash Liftiga, siis Lash Lift on tavaline ripsmete keemiline koolutamine, mis sisaldab ka rohkem keemiat — lamineerimine nii palju keemiat ei sisalda ja just tänu sellele ei ole ka mingeid vastunäidustusi.

Rohkem infot WoW Studio kohta leiab SIIT!

wow-studio4.jpg

Head Uudised GoodNews