1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. ŽENJA FOKIN SOOVITAB! Maikuu kuumimad prillitrendid
ŽENJA FOKIN SOOVITAB! Maikuu kuumimad prillitrendid

ŽENJA FOKIN SOOVITAB! Maikuu kuumimad prillitrendid

Foto: Kalev Lilleorg
Foto: Kalev Lilleorg

Staarstilist Zenja Fokin andis eile Viru Keskuse Pupilo prillipoes stiilinõu ning valis ühtlasi välja viis prillipaari, mis on hetke prillimoes kõige trendikamad, puitraamidest julgete värvideni.

Eesti stiilseima valikuga prillipoe Pupilo konsultandiks sortimendi valkul ongi olnud Zenja ise. „Nii nägemis- kui ka päikeseprillide valikul saan inspiratsiooni julgetest ja silmapaistvatest natuuridest ehk inimestest, kes leiavad prillidest üles enda isikupärase väikese vimka. Sageli kui stiliseerin erakliente, näen, et tehakse üha julgemaid valikuid ning  ollakse millegi uue ja huvitava otsinguil,“ rääkis Zenja Fokin. Maikuu kuumimad viis prillipaari on ühtlasi ka härra Fokini isiklikud lemmikud.

Foto: Kalev Lilleorg
Foto: Kalev Lilleorg

Pupilo prillide valikust leiab hulgaliselt tuntud rahvusvahelisi brände, sealhulgas näiteks Miu Miu, Michael Kors, Tom Ford, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace, Guess, Ray Ban, Vogue, Dior, Hugo Boss, Carrera, Marc Jacobs, Fossil, Oxydo, Max&Co, Jimmy Choo, Swarovski jpt. Lisaks üllatab moodne optikakauplus uuendusliku läätsede proovimisnurgaga, kus saab katsetada telemaastikul populaarseid ColourVUE värvilisi läätsi, mida ei leia ühestki teisest suuremast optikaketist. Pupilo on välja kasvanud 2009. aastal tegevust alustanud Eesti suurimast läätsekaubamajast Läätsed.com, mis tänaseks on esindatud ka Soomes, Lätis ja Leedus.

VAATA GALERIID!
Fotod: Kalev Lilleorg

Head Uudised GoodNews