1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Zizzi: Kallid naised olge julgemad!
Zizzi: Kallid naised olge julgemad!

Zizzi: Kallid naised olge julgemad!

Veenus2Tallinna Televisiooni saade Veenus käis külas Ülemiste keskuses asuval Zizzi kauplusel. Zizzi’s müüakse rõivaid suuruses 42-56 ning kaupluse müüjannad on väga teadlikud kaubavalikust.

Rõõmsameelne ja julgustav müüjanna Kadri Vahtra soovitab ostlejatel mitte olla stampides kinni ning olla veidi julgem, proovida poppe ja noortepäraseid komplekte, mis värskendavad kenasti iga naise välimust. Kaupluse müüjaid tasub usaldada, sest uue kauba saabumisel katsetavad ja kombineerivad naised komplekte enda peal, et oleks võimalik sarnase kehakujuga kliendile sobivaid rõivaid soovitada või et osataks valida, mida millega sobitada.

Kadri Vahtra
Kadri Vahtra

Kadri  Vahtra möönab, et tihtipeale on kliendid küll nõus müüjannade soovituste kohaselt riideid selga proovima ja neile isegi meeldib uus välimus, kuid komplekti ei julgeta ära osta, veel vähem kanda.

Kallid naised, olge ikka julgemad proovima teistsuguseid asju – uus ja huvitav vürtsitab teie elu!

Zizzi’l on kõigile huvilistele veel üks hea uudis! Tasub liituda Zizzi klubiga, täita ankeet ning tasuta klubistaatus ongi saavutatud! Superhead eripakkumised laekuvad klubiliikmete meilile.

Liitu Zizzi Facebookiga juba täna!

Veenus3

Head Uudised GoodNews