1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. 20-aastane perefirma on kasvanud Baltikumi juhtivaks iluettevõtteks
20-aastane perefirma on kasvanud Baltikumi juhtivaks iluettevõtteks

20-aastane perefirma on kasvanud Baltikumi juhtivaks iluettevõtteks

Juunikuus tähistab Baltimaade juhtiv juuksurikett salon+ oma 20. sünnipäeva.

Salon+ salongikett sai alguse 1993 aastal Tartu maanteele loodud, toonase tippjuuksuri, Maie Lõhmuse nimelisest juuksurisalongist. Täna töötab salon+kaubamärgi all üle 250 inimese ning Eestis, Lätis, Leedus tegusteb üle 20 salongi ja ilutoodete müügipunkti.

Salon+ salongikett sai oma nime 1996. aastal, kui lisaks kahele olemasolevale MaieLõhmuse nimelisele salongile avati kolmas salong äsja avatud Kristiine Keskuses.

“Maie Lõhmus ei saanud rohkem kui kahes salongis töötada, sestap mõtlesime välja salon+ kui ärinime. Pluss tähendab pidevat arengut ja kasvu. Just see oli ja on ka täna meie eesmärk,” avaldas Maie Lõhmuse noorem poeg Indrek Lõhmus.

Vanema poja Erkki Lõhmuse hinnangul otsustati vennaga, et käibe kasvatamiseks tuleb lisaks juuksehooldustoodete hulgimüügile ka salon+ ketiga Baltikumi laieneda. 1998. aastal avatigi Lätis esimene salon+ salong.

2004. aastal liitus Lõhmuse perefirmaga ka Maie Lõhmuse minia Helena Lõhmus, kes asus salongiketti juhtima ning kaubamärgile ühtset brändimaailma looma.

Helena Lõhmuse sõnul on tulevikus salon+ eesmärgiks panna rohkem rõhku frantsiisivõimaluste arendamisele ning e-teenuste ja klienditeeninduse edendamisele.

“Eesmärk on pigem kasvada kvalitatiivselt kui kvantitatiivselt. Saavutada teenuste osutamises ja teeninduse kvaliteedis selline tase, et salon+ seostuks inimestele automaatselt kohana, kus saab kindla peale iluhoolduses professionaalset nõu ning vajadustele vastavaid teenuseid, tooteid,” avaldas Helena Lõhmus.

Igal aastal külastab salon+ salongiketti üle 180 000 inimese nii Eestis, Lätis kui Leedus. Salon+ on valitud Eesti Kaubandus- ja Tööstuskoja poolt 30 tuntuima Eesti kaubamärgi hulka.

Head Uudised GoodNews