1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Aldo avab Eestis esimese kaupluse Tartu Kaubamaja keskuses
Aldo avab Eestis esimese kaupluse Tartu Kaubamaja keskuses

Aldo avab Eestis esimese kaupluse Tartu Kaubamaja keskuses

Foto: Aldo
Foto: Aldo

Rahvusvaheliselt tuntud jalanõude ja aksessuaaride bränd Aldo avab 2014. aasta maikuus Tartu Kaubamaja keskuses oma esimese kaupluse Eestis. Aldo on Kanada päritolu kaubamärk, mis on esindatud rohkem kui 80 riigis ligi 1 600 kauplusega. Aldo kohalik frantsiisipartner on Balti riikide üks juhtivaid rõiva jaekaubanduskontserne Apranga Grupp .

„Meil on äärmiselt hea meel tervitada nii tugevat rahvusvahelist brändi Tartu Kaubamaja keskuses nagu seda on Aldo. Seesuguste kaubamärkide tulek Eesti turule näitab, et rahvusvahelised kaubandusketid näevad nii Eesti kui ka Lõuna-Eesti turul jätkuvalt suurt potentsiaali,“ sõnas Tartu Kaubamaja tegevjuht Marju Jeedas.

Foto: Aldo
Foto: Aldo

„Aldo on üks kiiremini kasvavaid globaalseid jalanõude ja aksessuaaride müügiga tegelevaid kaubanduskette, mis toob kohalikule jalanõude turule põneva ning eristuva valiku. Aldo edu võti peitub selles, et bränd on ühteaegu nii ihaldusväärne kui ka taskukohane. Aldo pakub kvaliteetseid ja trendikaid jalanõusid hea hinnaga ning väärtus tarbija jaoks on meie peamine prioriteet! Seetõttu me ei kahtle, et kaubamärk võetakse Eestis soojalt vastu,“ sõnas Apranga Grupi müügi- ja turundusdirektor Irma Marcinkiene.

Kanada päritolu ettevõte Aldo Group asutati 1972. aastal Aldo Bensadouni poolt Montrealis ning on tänaseks kasvanud üheks maailma tuntuimaks ja edukaimaks jalatsiketiks maailmas, mis on esindatud nii USA-s, Euroopas, Lähis-Idas, Austraalias, Aafrikas ning Aasias. Aldo pakub kvaliteetseid jalanõusid ning aksessuaare taskukohase hinnaga nii naistele kui ka meestele.

Tartu Kaubamaja on Lõuna-Eesti juhtiv moe-ja ilukeskus, mille müügitulu 2013. aastal ulatus 51 miljoni euroni ning mida külastas eelmisel aastal 5,4 miljonit inimest. Tartu Kaubamaja keskuses on kokku 16 000 ruutmeetrit kaubanduspinda, millest üle 2000 ruutmeetri suurusel pinnal tegutsevad erinevad populaarsed kingakauplused nagu ABC king, SHU, Jetty ja mitmed teised – samuti on Kaubamaja meeste-, naiste- ning lastemaailmas esindatud lai valik jalanõusid ning rahvusvahelisi kingabrände. Tartu Kaubamaja põhiüürnikuks on Tartus juba 1966. aastast tegutsenud Eesti vanim Kaubamaja ning kokku on keskuses üle 60 erineva kaupluse ja teeninduskoha.

Head Uudised GoodNews