1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Avati LAV ORGANIC LIFESTYLE pood Ülemiste Keskuses
Avati LAV ORGANIC LIFESTYLE pood Ülemiste Keskuses

Avati LAV ORGANIC LIFESTYLE pood Ülemiste Keskuses

Foto: Maksim Toome
Foto: Maksim Toome

Suurel avapeol esines laulja Mick Pedaja ja esitleti LAV ORGANIC LIFESTYLE kevadkollektsiooni.  Avakõnega esines  ökomoe eestkõneleja disainer Reet Aus ning Ülemiste Keskuse juht Guido Pärnits.

Modellidena astusid üles võrratud daamid igast eluvaldkonnast- näitleja Karin Rask, magusakuninganna Angeelika Kang, stilistjuuksur Kati Vaikre, DJ Triin Tulev, modell Lilian Lõhmus, laulja Ithaka Maria ja teleprodutsent Triin Luhats,

laulja Katrin Siska, keraamik Marion Isabel Varik  ja modell Inga Vatsk- Laasner.

Eilsel avaüritusel kaunistasid modelle Sigrid Papagoi peaehted, juuksed sättis lavavalmis RandRilu Juuksurisalong koos KEVIN.MURPHY juuksetoodetega   ning meigiga lisas sära Glo Minerals. Külalistel tegi suu magusaks Pagar Võtaks oma suussulavate mahemaiustustega ning joogiga üllatab uus karastusjook Kane’s.  Maasikaid pakkus NoBananas.

Foto: Maksim Toome
Foto: Maksim Toome

Poest on võimalik osta bambusest, kanepist ja mahepuuvillast trendikaid rõivaid, pesu, vegan jalanõusid ning isegi tervislike stiilseid päikeseprille. Valikus on riided kogu perele- naistele, meestele ja lastele. Poedisaini on teinud tuntud sisearhitekt Helen Kolks. LAV ORGANIC LIFESTYLE poes on võimalik veenduda, et ka ökorõivas võib olla ilus ja kaunistada kandjat.

Foto: Maksim Toome
Foto: Maksim Toome

Tervislikust rõivast on saamas tarkade ja edukate elustiil.

LAV tegevjuht Kristi Hõrrak toob lihtsate näidetena, et nailonrinnahoidja suurendab vähiriski ja sünteetiline meestepesu põhjustab viljatust ning sünteetilises ööpesus magav laps korjab enda kehasse suure osa rõivas sisalduvat keemiat. Sportides maherõivastes paranevad aga sporditulemused kuna keha ei pea võitlema sünteeltiliseslt rõivast erituva keemiaga.

Foto: Maksim Toome
Foto: Maksim Toome

LAV tegevjuht Kristi Hõrrak ütleb: “Paljud küsivad minult, miks peaks inimene tervislikku rõivast kandma ja kui räägin neile maherõiva eelistest, siis inimesed teevad oma korrektuurid kiirelt. Mul on äärmiselt hea meel, et ka Eestis oleme lühikese ajaga enda ümber kogunud suure hulga fänne, kes pärast pehmete maheriiete kandmist on praktiliselt välja vahetanud kogu oma senise polüestrist ja nailonist koosneva garderoobi. Kes korra on siidpehmet bambus- või mahepuuvillarõivast kandnud, see enam naljalt midagi keemilist selga panna ei soovi. Rõõm on tõdeda, et oma naiseliku ja stiilse rõivavalikuga oleme muutnud Eesti naiste arusaama, et öko ei pea olema kottpluus, vaid võib üheaegselt olla nii tervislik kui ka kaunis”.

VAATA GALERIID!
Fotod: Maksim Toome

Head Uudised GoodNews