1. Avaleht
  2. Huvitavat
  3. Buduaari unistuste pulmas astusid abiellu personaaltreenerid Kaisa Abner ja Raigo Kuusnõmm
Buduaari unistuste pulmas astusid abiellu personaaltreenerid Kaisa Abner ja Raigo Kuusnõmm

Buduaari unistuste pulmas astusid abiellu personaaltreenerid Kaisa Abner ja Raigo Kuusnõmm

Buduaari unistuste pulmas astusid abiellu personaaltreenerid Kaisa Abner ja Raigo Kuusnõmm, kes usuvad, et nende liit on kõrgemalt poolt paika pandud.

Maagiline 21.07.2021 oli päev, mil Kaisa ja Raigo astusid abiellu muinasjutulistes pulmades, mis jäävad erilisena meelde nii pruutpaarile kui ka külalistele. „See päev oli fenomenaalne! Kõik läks veel paremini, kui loota oskasime! Kõik asjad laabusid ja tõepoolest – me saime unistuste pulma!“ tunnistavad Kaisa ja Raigo, lisades, et nüüd naudivad nad üheskoos mõnusat olemist ja tulevad vaikselt värsketest emotsioonidest välja.

„Meil on ülihea meel, et Kaisa ja Raigo pulmapidu oli ilus, maitsekas ja meeldejääv. Minu jaoks oli eilsest kõige liigutavam mälestus Kaisa ja Raigo vaheline armastus – aus, ehe ja tõeline,“ märkis Buduaari brändijuht Katrin Tust, tänades kõiki partnereid ja toetajaid, kel oli unistuste pulmade õnnestumises oluline roll. „Soovime kogu Buduaari poolt kaunile noorpaarile kestvat õnne, sütitavat armastust ja tähelepanu teineteise jaoks,“ ütles Tust.

Kaisa ja Raigo tutvusid kolm aastat tagasi, kui algamas olid Euroopa meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis. Vahetult enne seda hakkas paar Sparta spordiklubis suhtlema, teades, et mõlemad lähevad võistlusele. Siis aga süttisid suured tunded ja edasine on juba ajalugu. Tänu unistuste pulmade võidule said nad kingituseks imelise peo ja Keila-Joal toimunud pidulikul tseremoonial vannuti teineteisele igavest truudust.

Buduaari pulmade peatoetaja oli Mull, toetajad Keila-Joa loss, Keila-Joa restoran, Liviko (Fentimans, Hõbe ja St. Remy), Different, Pulberküünal (Powder Candle), Goldtime, Tiina Talumees, Errier/Erki Veiko, Paul Holmberg, Erkki Sarapuu, ansambel Sunlight, Lilleäri Kastekann, Alice imeline tordimaa, Photobooth Estonia, Dreamlamb, Tupla, Star FM ja TV3. Pulmakorraldaja oli Egerta.ee ja fotograaf Ardo Kaljuvee.

Head Uudised GoodNews