1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Cosmopolitan 2013 üheks võidutooteks osutus Royal Effem huuleläige “Full volume”
Cosmopolitan 2013 üheks võidutooteks osutus Royal Effem huuleläige “Full volume”

Cosmopolitan 2013 üheks võidutooteks osutus Royal Effem huuleläige “Full volume”

Huuleläige “Full volume” teeb huuled täidlaseks ja sobib kõikide värvidega, sest on praktiliselt värvitu. Võidutooteks osutunud huuleläige on parabeenide ja mineralõlide vaba ning parandab huulte vereringet ja huulenahka.

Naistes, kes Royal Effem “Full volume” huuleläiget kasutavad, tekitab eksklusiivne huuleläigete superstaar heas mõttes lausa sõltuvust.

Mis aga huuleläike veelgi erilisemaks teeb, on hoopis ilu juurde käiv hoolitsus. See huuleläige on just nendele naistele, kes iluga koos hindavad toodete puhul ka koostisaineid.
Cosmopolitani poolt hinnatud huuleläige sobib ka allergikutele, sest ei sisalda allergeene. Toodet saab osta Sigma Ilusalongis, Solarise Toidumaailma kosmeetikaosakonnas ja Royal Effem e-poes www.royaleffem.ee.

Royal Effem on professionaalne kosmeetika naisele, kes nõuab kvaliteeti ja hindab luksust ning teab, et ilusa välimuse taga on oskused kasutada kosmeetikatooteid, mis on esmaklassilised.

Royal Effem värvid lasevad iga naise fantaasial lennata. Royal Effem hõlmab loovaid Made in Italy meikimise traditsioone kombineerituna esteetilistest sensitiivsusest, lakkamatute uuringute tulemusena saavutatud kvaliteetsetest toormetest, pakenditest ja tekstuuridest, kus iga detail on välja lihvitud.

Head Uudised GoodNews