1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. DR. HAUSCHKA ILUPÄEVAD! Huuled on meie tundemaailma saadikud
DR. HAUSCHKA ILUPÄEVAD! Huuled on meie tundemaailma saadikud

DR. HAUSCHKA ILUPÄEVAD! Huuled on meie tundemaailma saadikud

HuuledIlma huulte väljendusrikkuseta on särav naeratus mõeldamatu. Täidlaseid, pehmeid huuli peetakse meeleliseks ja kauniks. Suudeldes saab huultest aga tundlik puuteorgan. Miski muu ei vahenda aistingute mitmekesisust nii tugevalt kui nahk huultel.

Ülejäänud näonaha kuni 16 rakukihiga võrreldes on huultel oma kolme kuni viie rahukihiga väga õhukesed. See muudab huulenaha tundlikuks niissugustele välismõjudele nagu tugev päikesekiirgus või külm. Huuled kuivavad kiiresti, muutuvad hapraks ja lõhenevaks.

Huuli kaitsevad hästi Dr. Hauschka huulehooldustooted, milles ühinevad kvaliteetsed vahad, rikkalikud õlid ja valitud ravimtaimede tõmmised. Looduslikud tooted, mis sisaldavad harilikku koldrohtu, saialille ja naistepuna, elustavad lõhenenud ja karedaid huuli ning kaitsevad neid iga päev.

Võluv naeratus enda ja teiste huulile – Dr. Hauschka mõnusa huulehooldustootega.

Huulepalsam võlub kuivad ja narmendavad huuled pehmeks ja siledaks

Kuldne ja pehme taastav huulepalsam hooldab tundlikku huulenahka ning kaitseb huuli keskkonna ja ilmastiku eest. Hinnalised taimevahad ja väärtuslikud taimeõlid toidavad huuli rikkalikult. Palsam sisaldab harilikku koldrohtu, saialille ja naistepuna, mis hooldavad ning toetavad ka pisikeste haavade paranemist. Palsam silub isegi karedaid, narmendavaid ja lõhenenud huuli ning huuleümbruse kortsukesi. Ehtne siidipulber kingib huultele sametpehme tunde ja sooja lillelõhna. Kaunid õrnad huuled on sulle selle tõhusa hoolduse eest tänulikud.

Hinnaline hooldus teeb huuled sametiselt pehmeks

Hooldav huulepulk pakub ideaalset kaitset õrnadele ja kuivadele huultele. Sheavõi, mesilasvaha, mandliõli ja harilik koldrohi hooldavad õrna huulenahka ning säästavad seda keskkonnamõjude eest. Asjalik saatja igas olukorras, mis muudab huuled õrnaks ja elastseks.

Pehmetoimeline puhastuspiim 

Hooldav emulsioon puhastab nahka ja aitab eemaldada meigi enne puhastuskreemi kasutamist. Tundlikule nahale on see hommikuseks ja õhtuseks puhastavaks ja kaitsvaks hoolduseks. Pehmetoimeline piim valmistab naha ette järgnevaks tugevdavaks ja kaitsvaks hoolduseks. Puhastuspiima koostises olevad harilik koldrohi, jojoobi- ja mandliõli aitavad säilitada naha loomulikku hüdrolipiidkihti.

Head Uudised GoodNews