1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Eesti disaineri tooted on jõudnud Inglismaa high-end butiikidesse
Eesti disaineri tooted on jõudnud Inglismaa high-end butiikidesse

Eesti disaineri tooted on jõudnud Inglismaa high-end butiikidesse

Eesti disaineri Kadri Kruus´i nahkkotid ja -vööd on nüüd saadaval ühes kuulsamas Londoni butiigiketis Wolf & Badger, kelle poed asuvad Londoni kõige prestiižemates piirkondades – Notting Hill´is ja Mayfair´s. Butiigikett on pälvinud tunnustust näiteks ajakirjalt Vogue, kes nimetas neid üheks parimaks butiigiketiks Suurbritannias. Samuti on disaineri tooted müügil Wolf&Badgeri online poes (www.wolfandbadger.com).

Kadri Kruusi aksessuaarid on funktsionaalsed ning isikupärased. Lihtsad vormid ja kvaliteetsed materjalid on miksitud käsitöölike elementidega.

Väljapandud kollektsiooni kehastab tänapäeva tegusa või jõulise naise iseloomu ning disaineri loomingus kohtuvad kaasaegne funktsionaalne disain ning vanad käsitöötraditsioonid. Esemed toodetakse Eestis.

Eile õhtul korraldas Wolf&Badger uutele disaineritele avamispeo, kus olid kohal Londoni butiigipoodide esindajad, sisseostjad, press, moevaldkonna äriinimesed ja fashionistad. Kadri Kruus kollketsioon pakkus kõneainet paljudele külalistele.

Hiljuti pälvis Kadri looming tunnustust Londoni moenädala raames, kus ta oli üks neljast Eestit esindavast disainerist, kelle väljapanek võitis International Fashion Showcase’i (IFS) peaauhinna.

Head Uudised GoodNews