1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. FOTOD: iluhommikul jagati tõhusaid nippe
FOTOD: iluhommikul jagati tõhusaid nippe

FOTOD: iluhommikul jagati tõhusaid nippe

Kakumäel toimus värskendav iluhommik.

Tuntud joogaõpetaja ja kirjanik Merit Raju tutvustas lihtsaid ja tõhusaid nippe ja harjutusi, mille abil igaüks saab sisemist sära paremini ka väljapoole peegeldada. Raju rõhutas, et keharakkude uuenemist pärsib kõige enam stress. Joogatehnikatele tuginedes on selle vältimiseks erinevaid võimalusi. „Kõige tõhusam viis stressihormoonide vältimiseks on järgmine: hinga neli sekundit rahulikult sisse ja siis neli sekundit välja. Tee harjutust korduvalt. Püüa samas hingata läbi kõhu. Seda saad kontrollida, hoides üht kätt rinnal ja teist kõhul, jälgides, et rind hingates ei liigu, kuid kõht liigub,“ juhendas Raju.

Osalejad said spetsiaalse aparaadi abil kiirelt testida näonaha seisukorda. Professionaalse mikroskoobi abil võis mõõta naha niiskust, elastsust, rasuproduktsiooni, hüperpigmentatsiooni, poore, aknet ja tundlikkust. Vastavalt diagnostika tulemustele on lihtsam valida nahahooldustooteid.

Üritust võõrustas dermakosmeetikabränd Eucerin, kes tutvustas uut näoseerumit Vitamin C Booster. Eucerini spetsialist Helina-Diana Helmdorf selgitas, et uus kahekambriline toode sisaldab 10 protsendi ulatuses nahale olulist puhast C-vitamiini, mis on pakendis pulbrikujul ja mis tõhusa tulemuse saavutamiseks aktiveeritakse alles enne toote kasutamist. Lisaks peitub vananemisvastase seerumi toime hüaluroonhappes, mis on oluline niiskustasakaalu säilitaja. Selle molekulid seovad rakkude vahel vett, andes nahale toestuse, parandades naha elastsust ja noorendades nahka. Kiiresti imenduv seerum seega tugevdab ja silub nahka, täites samal ajal kortse.

„Soovime rõhutada, et koos C-vitamiini ja erinevaid happeid sisaldavate näohooldustoodetega tuleks kindlasti kasutada ka SPF-sisaldusega tooteid, et kaitsta nahka võimalike päikesekahjustuste eest,“ pani Helmdorf kõigile südamele.

Seerumit juba mõnda aega katsetanud Reet Härmatil, Marilyn Jurmanil ja Stella K. Wadowskyl jätkus toote kohta vaid kiidusõnu. „Julgen Eucerini uut seerumit väga soovitada. Seda võiks kasutada just kuurina. Peale suve, kui nahk on tuulest ja päikesest väsinud, on C-vitamiini seerumil noorendav ja jume kirgastav mõju. Võrdleksin seerumi kasutamist isegi väga tõhusa mesoteraapiakuuriga, sest efekt oli tõesti nii hea,“ sõnas Härmat.

Eucerini Hyaluron-Filleri sarja kuuluvad lisaks öine koorija-seerum, öökreem, päevakreem nii rasusele kui ka kuivale nahale, päevakreem SPF 30, silmaümbruskreem ja kontsentraat.

Fotod: Ardo Kaljuvee

Head Uudised GoodNews