1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. GALERII! ECCO esitles uut kevad-suvi kollektsiooni
GALERII! ECCO esitles uut kevad-suvi kollektsiooni

GALERII! ECCO esitles uut kevad-suvi kollektsiooni

18MAR2014_20Taani jalatsitootja ECCO tutvustas tänasel moehommikul oma kevad-suvi 2014 naistekingade kollektsiooni. Uues kollektsioonis on eelkõige pandud rõhku mugavusele ja kevadiselt rõõmsatele värvitoonidele.

„ECCO kevad-suvi kollektsioon on inspireeritud aktiivsetest naistest, kes hindavad kingade trendikat välimust, kuid samas ei tee mingit allhindust mugavuse osas. Kollektsiooni märksõnadeks on minimalism ja erksad toonid, mis omakorda on miksitud lihtsa elegantsiga. ECCO kingad on mõeldud eelkõige inimestele, kes hindavad stiili, mugavust ja kestvat kvaliteeti,“ sõnas Kaspars Daugalis, ECCO Baltikumi turundusjuht.

Moehommikul andis stilist Karolin Kuusik ülevaate ka viimastest moe- ja aksessuaaritrendidest ning näitas kuidas neid sobitada ECCO kevad-suvi kingakollektsiooniga. Eelkõige tõi ta välja kevadise värvigamma ning rõhutas mugavust.

„Taaskord on kevadel moes värvid, kuid uue tuulena on sellel kevadel lõpuks ometi moes ka mugavus. Kõrged tikk-kontsad võib nüüd mõneks ajaks kappi peita ja jalga tuleks panna mugavad ning pilkupüüdvad kingad, mille kandja ennast ilmselgelt hästi tunneb,“ rääkis Kuusik.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews