1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. GALERII! Heida pilk Tiina Talumehe moeetenduse kaadritagustesse
GALERII! Heida pilk Tiina Talumehe moeetenduse kaadritagustesse

GALERII! Heida pilk Tiina Talumehe moeetenduse kaadritagustesse

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

Tiina Talumees esitles 19. aprilli õhtul Kultuurikatla Black Box saalis oma värsket kevadsuvist kollektsiooni „Gardenia“. Laseme publiku uudistama lavatagusesse maailma loetud tunnid enne vaatemängulise show algust ning toome teieni ka etendusejärgsed värsked emotsioonid.

Tiina Talumehe uut kõrgmoekollektsiooni „Gardenia“ esitleti rohkem kui 700 glamuurse külalise ees, keda võlusid hapratest gardeeniaõitest inspireeritud pastelltoonides couture kleidid.

Kollektsiooni värvigammas kohtame suvehelguse valget, pastelset sinist, lillat ja roosat, aga ka trendikat beeži, õrnkollast ja päikeseloojangu oranži. Materjalidest on kasutusel kõrgmoele omaselt ülikvaliteetsed kangad, näiteks õhuline täpitüll, õrn pits, hästi langev reljeefne viskoos, helklevad litterkangad ja jacquard. Näeme voogavat plisseeri, sellel hooajal eriti trendikaid volange, efektseid sametpaelu, kelmikaid litreid ja helklevaid pärleid. Vaid selle kollektsiooni tarbeks on loodud põneva detailina kleite ehtima laserlõikelised gardeeniaõied.

Show peatoetajaks oli Philips, kelle vaikse auru tehnoloogial põhinev innovaatiline triikimissüsteem PerfectCare Elite Silence tagas kaunite kleitide jõudmise lavale parimas vormis. Üritusel aitasid teoks saada ka Supremia, Aon Eesti Kindlustusmaakler ja Sokisahtel. Hispaanlaste ühe lemmikjoogiga rõõmustas Codorniu Cava, väärt šokolaadiga kostitas Lindt, värskendust pakkus Evian ning kauneid autosid näitas Lamborghini. Modellide soengud seadis La Biosthetique (LE SALON Tallinn) ning kaunid meigid tegi Max Factor. Üritust aitas korraldada Stiilikanal.

VAATA GALERIID!
Fotod: Tiit Mõtus

Head Uudised GoodNews