1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Homme selguvad Cosmopolitani Iluauhinnad 2014 võitjad
Homme selguvad Cosmopolitani Iluauhinnad 2014 võitjad

Homme selguvad Cosmopolitani Iluauhinnad 2014 võitjad

Kandidaadid kategoorias “Parfüümid”.
Kandidaadid kategoorias “Parfüümid”.

Juba kuuendat korda leiab Eestis ajakirja Cosmopolitan eestvedamisel aset iluauhindade üleandmine. Parimate väljaselgitamiseks proovis sõltumatu žürii järele erinevaid 2013.-2014. aastal müügile tulnud ilutooteid.

Testimisperiood vältas seekord 7 nädalat, mille jooksul said oma lemmikute poolt ajakirja koduleheküljel www.cosmopolitan.ee hääletada ka lugejad.

Cosmopolitani peatoimetaja Mari-Liis Helvik hindab üritust lugeja jaoks väärtuslikuks: “Cosmo julgustab oma lugejat olema enda parim versioon ja kindlasti on ka ilutoodetel selle juures väga oluline osa. Iluauhindade valimisega loodame aidata lugejal teha kaupluste ilulettide ees praktilisi ja tarku valikuid. Soetades tooteid, mis on pälvinud iluauhinna tiitli, saab lugeja kindel olla, et need on tuntud naiste ja iluprofessionaalide poolt omal nahal ära proovitud ja heaks kiidetud. Põhjalik ülevaade kõikidest parimatest ilutoodetest on ära toodud Cosmopolitani juuninumbris, mis kohe-kohe ka ilmub.“

Iluauhinnad 2014 žüriisse kuuluvad Cosmopolitani peatoimetaja Mari-Liis Helvik, ilu- ja moetoimetaja Kristiina Virt, moelooja Liisi Eesmaa, maailmameister epeevehklemises Julia Beljajeva ja lauljatar Birgit Õigemeel. Esmakordselt hindas uusi ilutooteid ka ekspertžürii, kuhu kuuluvad jumestuskunstnik Triinu-Liis Rahe, juuksur Denis Kovalenko ning
kosmeetik Margit Järva.

Ürituse eesmärk on aidata Cosmopolitani lugejatel selekteerida poes müüdavatest ilutoodetest parimatest parimad.

Pidulik auhindade kätteandmine toimub 21. mail Lennujaama vanas hoones. Iluauhindu toetavad Dylan Distribution, Absolut, Tridens, blk., I.L.U., Lilleait, Event Center ja Event Catering.

Head Uudised GoodNews