1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Ingrid Paats, kui disainimaastiku omapärasemaid käekirju!
Ingrid Paats, kui disainimaastiku omapärasemaid käekirju!

Ingrid Paats, kui disainimaastiku omapärasemaid käekirju!

kleit_rgb_v2ikefail
Foto: Eva Labotkin

Ingrid Paats on meie disainimaastikul üks omapärasema käekirjaga disainer. Ta on mitmel korral oma kollektsiooniga olnud väljas Tallinn Fashion Weeki raames ning tegi seda ka sellel aastal. Ingrid on lapsest saati olnud loominguline ning üksioleku hetked veetnud maalides. Paberi puudumisel sai appi võetud isegi sein. Ta on käinud Põlva kunstikoolis ning hiljem Tartu Kunstikoolis.

Moe juurde jõudis ta vaikselt, üks asi viis teiseni. Alateadvuses on Ingrid tundnud koguaeg sidet moega. Tõsisemalt võttis ta moe kätte 2010 aastal, kui palus oma sõbrannal Heli Haav’il appi tulla ning koos osaleda ERKI moeshow’l kollektsiooniga “Groovy Pool”. Samaaegselt sündis ka kollektsioon “Insettos Inspirados”, mis oli inspireeritud putukatest. Kollektsiooniga sai käidud isegi Leedus moekonkursil.

 

2
Foto: Eva Labotkin

Nüüdsest on Ingrid otsustanud pühenduda täielikult moele. Ingridi disainerikäekirja saab iseloomustada, kui ainulaadset ja väga omapärast. Tema tõeliseks kireks on tikkimine. Ingridi loodud rõivastel on esindatud litrid ja pärlid. Kõik litrid, pärlid ja muud lisandid on riietele lisatud ükshaaval ja käsitsi. Uus kollektsioon “Spira,Spera” on nagu kõik teisedki – värviline ning täis käsitsi tikitud mustreid.

Kollektsiooni sisse on peidetud eluline lugu, kuid see ei laotu selgelt ja üheselt mõistetavalt vaataja ette.

Rohkem infot leiad disaineri Facebooki lehelt!
www.facebook.com/ingridpaatsdesign

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews