1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Inna Inanna kingib maailmale armastust läbi maalide!
Inna Inanna kingib maailmale armastust läbi maalide!

Inna Inanna kingib maailmale armastust läbi maalide!

JOYRIDE PLAKAT FINALInna Inanna on naine, kes soovib luua ja seeläbi maailmale rõõmu pakkuda. Ta kirjutab oma blogis igapäevaselt armastusest ja elust ning jõuab ka seejuures luua imelisi maale.

“Niisiis – millisena soovin end luua? Võimalused on ju piiritud! Hea on alustada iseendas selgust luues – mida ihkan väljendada ja mida kogeda? Mina soovin väljendada eelkõige oma sisimat armastav-loovat olemust ja kogeda selle voolu läbi oma elu erinevate tahkude. Selleks teen voolule ruumi, eemaldan takistusi armastuse voolamise teelt, võtan maha piiranguid, mis teadmatuses olen püstitanud või omaks tunnistanud.
Loodan, et koged mu maalides põnevaid äratundmisi ja inspiratsioonihetki, sest olen loonud neid pilte ainuüksi helges meeleseisundis. Olen veendunud, et see on ainus, mis väljendusena jagamist või säilitamist väärib ning meid ülendab ja toidab,” nii räägib Inna ise loomingust.

2346esikaas_veeb-page-001Inna Inanna maalitud maalidest on näitus üleval Tallinna Õpetajate majas 22.novembrini.

“Läbi igapäevaste inimsuhete ja enesepeegelduste, olgu siis lähedastega või nendega, kel aitan enesejõustamistreenerina õppida. Viimast võib niisamuti nimetada armastuseks, kerguseks, voolamiseks, inspiratsiooniks, ühendatuseks ja ühenduses olemiseks. Selleks TUNDEKS, mis iseloomustab meie tegelikku olemust ja olemist, ehedust, kohalolu, kehas ja siin ning praegu,” nii kirjeldab Inna ise oma värsket näitust.

Näitusel nähtavad maalid on maalitud elu lihtsamatest tunnetest. Kasutatud on väga tärkavaid värvilahendusi ning tehnikaid. Vaadates maale jõuab ka vaatajani eriline tunne.

Inna Inanna on loonud oma maalidest ka 2014 aastaks inspiratsioonikalendri, kus igaks kuuks laiub ka imeline mõte elust enesest. Kunstnik soovib kalendriga veel enam oma olemust kehastada, seda väljendada ja kogeda. Inspiratsioonikalender kannab sellist nime just sellepärast, et pakub meile inspiratsiooni igaks päevaks ja kuuks nende maalide ja mõtete näol.

2346Tagakaas_veeb“Inspiratsioonilised sisevaatlusele ja eneseinnustamisele suunatud mõtted ja tsitaadid, mis suunavad meid eristama olulist vähemolulisest ning hoidma oma keset praeguses hetkes. Igapäevaselt saab kalendaariumi juurde valida sobiva pildi. Pildid on fotod mu maalide detailidest,” räägib Inna ise oma inspiratsioonikalendrist.

Rohkem infot Innast ja tema tegemistest leiad tema kodulehelt: www.alchemyofpassion.eu.

Jälgi ka tema blogi, kus saad lugeda armastusest ja elust: http://elukirealkeemia.blogspot.com/

Inspiratsioonikalendrid on saadaval KEEP poest, Telliskivi 60A.

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews