1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Ivo Nikkolo kaubamärk pakub heatujulisust ja sportlikkust
Ivo Nikkolo kaubamärk pakub heatujulisust ja sportlikkust

Ivo Nikkolo kaubamärk pakub heatujulisust ja sportlikkust

baltika ivo nikkolo-22Ivo Nikkolo kaubamärgi kevad vallutab kõik südamed oma värske kergusega – kevad näitab ennast nii õhulistes ja mahulistes materjalides kui ka uutes moodsates lõigetes ja vormides.

Hooaja meeleolu saab iseloomustada sõnadega lõbus, heatujuline ja sportlik. Põnevad 3d-efektiga struktuursed kangad ning Ivo Nikkolole omased kvaliteetsed naturaalsed materjalid pääsevad mõjule väljapeetult šikkides lõigetes ja põnevates vormides.

Värvid on värsked ja julged – must-valge värske kooslus, mille taustal ajatult stiilsed elevandiluu ja beežid toonid. Värvikust lisavad paletti vaarikapunane, õunaroheline ja ergas sinine.

Maailmamoes liigub esindusrõivas üha suurema mugavuse poole ning ka Ivo Nikkolo järgib oma käekirjas sellel hooajal elegantselt mugavat joont, kus väljapeetult struktuursed vormid ühinevad sportlike detailide ja pehmemate lõigetega.

Tulemuseks väga tänapäevane ja suurlinlikult esinduslik kollektsioon, mis inspireeritud iseteadlikust ja enesekindlast naisest, Ivo Nikkolo kandjast.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews