1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. KERGE JA LOOMULIK JUMESTUS I Ideaalne isetooniv toode naistele, kes ei armasta paksu meiki
KERGE JA LOOMULIK JUMESTUS I Ideaalne isetooniv toode naistele, kes ei armasta paksu meiki

KERGE JA LOOMULIK JUMESTUS I Ideaalne isetooniv toode naistele, kes ei armasta paksu meiki

Kogenud meigikunstnik Kätlin Rohilaid-Aljaste soovitab naistele uut toodet City Defence SPF15. “See on ideaalne toode naisele, kelle jaoks on oluline olla kaunis, aga kes samas ei armasta paksu meiki. Isetooniv City Defence SPF15 nahaga kokkupuutel sulandub teie naha värviga, jättes näo loomulikuks. Toote koostis on rikastatud väärtuslike koostisosadega, mis annavad loomuliku, värske ja puhanud ilme vananemisilminguteta,” kirjeldab Kätlin.

Toote koostis: hüaluroonhape: kaks erinevat molekulmassi kombineerituna. Kõrge molekulmassiga hüaluroonhape toimib nahale, tagades tõhusa niisutuse ja kaitsva toime, mis on kaitsva tensoriefektiga. Väikese molekulmassiga hüaluroonhape seevastu tungib sügavale  kihtidesse, parandades naha elastsust, vastupanu ja tasandades kortse.

Mikrokapseldatud pigmendid: kaetud spetsiaalsed pigmendid – kaitsekiht, mis annab tootele iseloomuliku “valge” välimuse ja ainult toote peala kandmisel tuleb välja toon, mis ühildub oma naha tooniga.  Sisaldab fookusega pulbreid.   Teemantpulber –  teemantpulber  on ideaalne naha valgustamiseks. Omab päikesefiltrit: SPF 15 kaitseks päikesekiirte eest.

Head Uudised GoodNews