1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. KINGIIDEE! Veronika Kookmaa: GlamLac küünelakkidest on kahjulikud ained eemaldatud
KINGIIDEE! Veronika Kookmaa: GlamLac küünelakkidest on kahjulikud ained eemaldatud

KINGIIDEE! Veronika Kookmaa: GlamLac küünelakkidest on kahjulikud ained eemaldatud

Veronika
Veronika Kookmaa

“Good lakki meil juba on,” ütleb oma viiekümnendaks juubeliks valminud estraadietenduses õnneteaduste doktorit kehastav Ita Ever ja demonstreerib punaseid lakitud küüsi.

Tänases Eestis on üks tunnustatumaid spetsialiste küünelakkide valdkonnas mitmekülgne ettevõtja Veronika Kookmaa, kes korraldab tootmist, tegeleb turustamisega ja koolituste korraldamisega. Kuigi küünelakid on põhiliselt naiselik valdkond, usub Veronika, et ka härrasmehed suudavad oma südamedaamile selle ostmiseks õige valiku teha.

Intervjuus uudiste portaalile GoodNews rääkis Veronika Kookmaa lähemalt kaubamärgi GlamLac küünelakkidest.

Millal ja kuidas Teist sai ettevõtja iluvaldkonnas?

Iluvaldkonna ettevõtja sai minust kümme aastat tagasi, kui avasin oma esimese ilusalongi Hairexpress. Salongi tegevusest hakkas peale ilutoodete edasimüük ja koolitamine. Kuna salong jäi kitsaks sellisele tegevusele, siis sai 2008. aastal loodud uus ettevõte Beautyshop, mille tegevusaladeks samuti koolitamine ja toodete edasimüük. 2011. aastal sai alguse küünelaki tootmine GlamLac kaubamärgi all. See on registeeritud kaubamärk ja Eesti toode, mida valmistakse Tallinnas.

Mis oleks üks viimaseid uudiseid sellest küünelakist?

Hiljuti saabusid müügile täiesti uued sarja küünelakid, mille värvivalikus on kuuskümmend erinevat tooni.

Kuivõrd võime rääkida GlamLac’i küünelaki tervislikest omadustest?

Tervislikest omadustest otseselt ei saa rääkida, küll aga oleme tootmises väga suurt tähelepanu pööranud sellele, et kahjulikud ained koostisest ära jääksid. Paljud konkurendid seda meetodit teadaolevalt ei kasuta.

Teie juured on Peipsi ääres Kasepää vallas, kus asuvas maakodus ka aiatööd ja muidki majapidamisaskeldusi teete. Kas see lakitud küüsi rikkuma ei kipu?

Küünelakk püsib peal väga hästi – kolm kuni viis nädalat. GlamLac on eriline küünelakk, mis kuivab LED lambi all ja õhu käes nagu klassikaline küünelakk see ei kuiva – tuleks muretseda lakk ja lamp.

Mis värvi küünelakk on Teie enda lemmik?

Ikka punane!

Mida arvate sellest, kui härrasmehed soovivad daamidele jõuludeks küünelakki kinkida ja kuidas nad sellega toime tulevad?

Mõte on hea ja küllap nad hakkama saavad.

Hetkel on käimas heade uudiste portaali GoodNews jõulustressi vähendamise kampaania “Saada südamlik ja soodne kingiidee“. Ideede saatmise tähtaeg pikenes kuni 15.12.14. Kampaanias osalejatele on omalt poolt auhinna välja pannud ka Beautyshop OÜ. Üks õnnelik kampaanias osaleja saab kingituseks 69 eurot maksva GlamLac toodetest koosneva komplekti!

Glamlac tooted on müügil Tallinna ja Tartu Kaubamajades, ILU kauplustes ja Tradehouses.

Kingitus

Usutles Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews