1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. KÕRGMOEKOLLEKTSIOON! Tiina Talumees esitles kõrgmoekollektsiooni Gardenia
KÕRGMOEKOLLEKTSIOON! Tiina Talumees esitles kõrgmoekollektsiooni Gardenia

KÕRGMOEKOLLEKTSIOON! Tiina Talumees esitles kõrgmoekollektsiooni Gardenia

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

Eile õhtul viis Tiina Talumehe kõrgmoekollektsiooni “Gardenia” esitlus rändama õhkõrnadesse lillemuinasjuttudesse. Kultuurikatla Black Blox laval kõndisid esindusliku moepubliku ees otsekui romantilisest ajastust saabunud suvevalguse haldjad, seljas hapratest gardeeniaõitest inspireeritud pastelltoonides couture kleidid.

“Tänan kõiki, kes tegid eilse õhtu eriliseks ja uut kollektsiooni vaatama tulid. Ootame teid täna ja homme meile moestuudiosse külla, kus laval olnud kleite saab lähemalt vaadata ja selga proovida. Loodan väga, et igaüks leiab uuest kollektsioonist endale just selle õige kleidi algava suvehooaja üritusteks,” rääkis Tiina Talumees.

Värske kevadsuvine kollektsioon “Gardenia” koosneb valdavalt kaunilt voogavatest pastelltoonides suvekleitidest, mis teevad selle kandja niisama kordumatuks, kui seda on nõiduslikud gardeeniaõied. Iga käsitööna valminud kleit on kunstiteos, mis teeb selle kandjast suvealleede ning sametiselt mahedate suveõhtute kuninganna. Kaunite kleitide juurde on Tiina Talumehe moestuudios valminud sellest inspireeritud lillemotiividega laserlõikelised akrüülehted, mida ka laval näha saime.

Kollektsiooni värvigammas kohtame suvehelguse valget, pastelset sinist, lillat ja roosat, aga ka trendikat beeži, õrnkollast ja päikeseloojangu oranži. Materjalidest on kasutusel kõrgmoele omaselt ülikvaliteetsed kangad, näiteks õhuline täpitüll, õrn pits, hästi langev reljeefne viskoos, helklevad litterkangad ja jacquard. Näeme voogavat plisseeri, sellel hooajal eriti trendikaid volange, efektseid sametpaelu, kelmikaid litreid ja helklevaid pärleid. Vaid selle kollektsiooni tarbeks on loodud põneva detailina kleite ehtima laserlõikelised gardeeniaõied.

Tiina Talumees Moestuudio on Eesti üks tuntumaid ja tunnustatumaid kõrgmoodi viljelevaid moemaju, mis on valmistanud eritellimusel naisterõivaid nüüdseks juba 18 aastat. Kollektsioonid valmivad kvaliteetsetest kangastest Eesti parimate õmblejate käe all. Tiina Talumees Moestuudios Rotermanni kvartalis saavad kliendid tutvuda ka valmiskollektsioonidega.

Show peatoetajaks oli Philips, kelle vaikse auru tehnoloogial põhinev innovaatiline triikimissüsteem PerfectCare Elite Silence tagas kaunite kleitide jõudmise lavale parimas vormis. Üritusel aitasid teoks saada ka Supremia, Aon Eesti Kindlustusmaakler ja Sokisahtel. Hispaanlaste ühe lemmikjoogiga rõõmustas Codorniu Cava, väärt šokolaadiga kostitas Lindt, värskendust pakkus Evian ning kauneid autosid näitas Lamborghini. Modellide soengud seadis La Biosthetique (LE SALON Tallinn) ning kaunid meigid tegi Max Factor. Üritust aitas korraldada Stiilikanal.

VAATA MOEKOLLEKTSIOONI GALERIID!
Fotod: Tiit Mõtus

VAATA MELU GALERIID!
Fotod: Tiit Mõtus

Head Uudised GoodNews