1. Avaleht
  2. Lapsed
  3. LUKSUS LASTELE! Vinge vaatega mängunurk Endover Kinnisvara kontoris
LUKSUS LASTELE! Vinge vaatega mängunurk Endover Kinnisvara kontoris

LUKSUS LASTELE! Vinge vaatega mängunurk Endover Kinnisvara kontoris

Foto: Endover Kinnisvara
Foto: Endover Kinnisvara

Endover Kinnisvara lõi oma kontoriruumidesse mängunurga, et tulla vastu väikeste külaliste arvukatele soovidele ja anda seeläbi vanematele võimalus lapsi kohtumistele kaasa võtta.

Endover Kinnisvara Eesti piirkonna juhi Oliver Makko sõnul on mänguasjade, joonistusvahendite, toolide ja lauaga sisustatud mängunurk lastele avatud olnud pisut üle kahe nädala, kuid tundub juba praegu kontori loomuliku osana. Ja kui mängimise jaks otsa saab, võib südalinna kõrghoone maast laeni akendest jälgida ilusaid vaateid ja linnasaginat.

Foto: Endover Kinnisvara
Foto: Endover Kinnisvara

“Meie juurde uue arendusega tutvuma tulles muretsevad vanemad sageli, kas nad võivad oma lapsed kaasa võtta, sest päevasel ajal on lastele raske hoidjat leida. Ootame ka kõige väiksemaid külalisi hea meelga külla ning just nende soovidest ajendatuna mängunurga lõimegi,” ütles Makko. “Oleme lühikese ajaga kuulnud häid sõnu nii lastelt kui vanematelt ning isekeskis imestanud, kuidas me lastenurga peale veel varem ei tulnud.”

Foto: Endover Kinnisvara
Foto: Endover Kinnisvara

Mängunurgas saab laps mõnusalt aega veeta, mängida või puhata, mis annab vanemale võimaluse keskenduda uue kodu valimisele. Makko usub, et selle väikse, kuid nii vanemate kui laste jaoks olulise täiendusega annab Endover Kinnisvara oma panuse Eesti teeninduskultuuri arendamisse.

“Inimene, olgu suur või väike, peab tundma, et ta on külla oodatud. Loodame, et oma sammuga ärgitame ka teisi lastele võimalusi looma,” lisas Makko.

Foto: Endover Kinnisvara
Foto: Endover Kinnisvara

Lõokese ringmaja arendusega Kristiines, Aurora Pargiga Harku järve ääres ning uhiuue arendusega Kadriorus on lapsevanemad ja lapsed Endover Kinnisvara kontoris saamas sagedasteks külalisteks. Kui enamasti otsivad pered uut kodu kesklinnast pisut kaugemale ja südalinnas on nõutuimaks kaubaks 2-toaline korter, siis Endover Kinnisvara Tartu mnt 56 asuvas City Residence’is on suurim nõudlus olnud just suurte perekorterite järele.

Endover Kinnisvara on 1995. aastal asutatud kinnisvarainvesteeringute juhtimise ja kinnisvaraarenduse alal tegutsev ettevõtete grupp, mis tegutseb nii Eestis kui ka väljaspool. Ettevõttel on 20 aastat kogemusi nii hoonete rekonstrueerimisel kui ka uusehitiste rajamisel. Ettevõte arendab praegu Tallinna südalinnas ja selle lähiümbruses 10 hoonet.

VAATA VIDEOT!

https://vimeo.com/161150534

Head Uudised GoodNews