1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. MINU IMELINE MUUTUMINE! „Minu imeline muutumine“ otsib uusi osalisi!
MINU IMELINE MUUTUMINE! „Minu imeline muutumine“ otsib uusi osalisi!

MINU IMELINE MUUTUMINE! „Minu imeline muutumine“ otsib uusi osalisi!

Karin_ennepärastMinu imeline muutumine on saade, mis on  TV3-s aastate jooksul kinkinud kümnetele inimestele uue, parema välimuse ja saatuse.  Oleme  kaasa elanud hämmastavatele lugudele ja jalustrabavatele muutmistele. Kui ka sina vajad muutust ja Eesti parimate ilukirurgide ning hambaarstide abi, siis tule saatesse!

Saate osaliste välimuse muutmisega tegelevad Eesti parimad ilukirurgid ja hambaarstid. Esteetilise plastilise kirurgia meeskond teeb kõiki tänapäeva meditsiinis tuntud protseduure, sh rinna- ja näooperatsioonid, silmalaugude-, nina-, kõrvade kohendamine, kõhuplastika, rasvaimu, veresoonte kirurgia ja laserravi. Hambaarstid tegelevad saateosaliste hambumushäirete korrigeerimise, suukirurgia ja hammaste valgendamisega. Osalejate täisuslikule välimusele annavad viimase lihvi juuksurid, jumestajad ja stilistid, kes seavad nad valmis uue välimusega uue elu alustamiseks.

Saate osalejatele on kõik muutused tasuta. Osaleja peab olema valmis pikaks võtteperioodiks. Haara kinni võimalusest teha läbi oma elu suurim muutus, täida ankeet saates osalemiseks ja  alusta uue välimusega totaalselt uut elu!

NB! Kui soovid soovitada saatesse kedagi (sõbrannat, ema, kolleegi jne), kes sinu arvates väärib uut välimust ja uut elu, siis täida ankeet tema eest ja valmistame talle üheskoos toreda üllatuse.

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=739792″ width=”640″ height=”392″]

Kandideerimiseks täida ankeet SIIN!

Head Uudised GoodNews