1. Avaleht
  2. Testimine
  3. Monika Kuzmina: Nii ma siis siirdusin reisile varbad roosad ja oranžid ning käed rohelised
Monika Kuzmina: Nii ma siis siirdusin reisile varbad roosad ja oranžid ning käed rohelised

Monika Kuzmina: Nii ma siis siirdusin reisile varbad roosad ja oranžid ning käed rohelised

Monika Kuzmina_GoodNews1Minust sai Wild&MILD „katsejänes“ keset kiiret töönädalat. Maksimalisti ja värve armastava inimese kombel võtsin ette kolm kõige erksamat küünelakki, mis mulle silma hakkasid, ideega – kui juba katsetada, siis ikka kohe korralikult. Küünelakid olid tõeliselt säravad – roosa, roheline ja oranž. Kuna mu varbaid tavaliselt peale mu pere keegi ei näe, siis otsustasin teha ühe jala varbaküüned erkroosaks ja teised oranžiks – meie perel pole ka kombeks teistmoodi asjadele viltu vaadata, vaid lihtsalt mõnusalt naerda :). Käte küüned lakkisin esmakordselt elus roheliseks.

Järgmine päev oli tööpäev. Rohelised küüned ja klassikalised riided!? Said ikka tähelepanu osaliseks mu küüned küll. Paneb tagantjärele imestamagi, kui palju võivad hakata silma pisikesed küüned, kui need mingit igapäevaselt mittekasutatavat värvi maalida.

IMG_20130216_231242Küünelakk kestis ka reedel korrektselt küüntel. Reedel otsustasin siis vinti veel üle keerata. Panin selga oranžid teksad, erivärvitoonides pluusi ja peale lilla kampsuni – küüned ikka värvikalt rohelised. Ei vaadatudki mind nagu „värvihullu“ – ehk tuli see sellest, et kõik on talvest veidi väsinud ja minu värvitoonid tõid hoopis kevadet või suve meelde!?

Laupäeval seisis ees reis ja enne reisi tabab meie peret ikka väike reisipalavik pakkimiste ja viimaste plaanide elluviimisest. See tähendab, et aega enese eest hoolitsemiseks väga palju pole. Küünte lakkimiseks kohe kindlasti mitte! Nii ma siis siirdusin reisile varbad roosad ja oranžid ning käed rohelised.

Tagasi tulime reisilt esmaspäeval ning teisipäeval tuli hakata erksaid küüsi taas ilma lakita kandma, sest lakitud küünelaki otsad olid vaikselt maha hakanud tulema. Kui päevad kokku lugeda, siis püsis minul küünelakk peal kolmapäevast teisipäevani – tervelt 5 päeva (ei arvesta siin poolikuid päevasid). Üllatus ja kergendus! Loomulikult reisil olles ei tulnud tegeleda nõudepesu ja muude vesiste kodutoimetustega, kuid siiski saan öelda, et tegemist on mulle enim meeldinud küünelakiga. Kiire elu tõttu olin seni loobunud küünte lakkimisest, sest polnud aega seda iga päev või kahe päeva tagant taas teha. Nüüd hakkan tõenäoliselt ümber mõtlema :).

Lisainfot Wild&Mild toodete kohta leiab SIIT!

Külasta ka kodulehte SIIN!

Pean iga toote puhul oluliseks hinna ja kvaliteedi suhet. Wild&Mild toodete kohta julgen öelda, et selle madala hinna eest on toodetes kvaliteeti küll ja veel. 

Head Uudised GoodNews