1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Naised ühendavad Lindexi ja Matthew Williamson’i
Naised ühendavad Lindexi ja Matthew Williamson’i

Naised ühendavad Lindexi ja Matthew Williamson’i

Briti moelooja Matthew Williamson kujundab Lindexile unikaalse sügiskollektsiooni. Disainerkollektsioon, mis tuleb müüki 4. oktoobril De La Gardie kaubamajas ning veebipoes lindex.com, on osa Vähiliidu kampaaniast Pink Ribbon ( Roosa lint ), mille puhul 10% müügitulust läheb rinnavähiga peetava võitluse toetuseks.

Maailmakuulus moelooja Matthew Williamson tegi Lindexiga koostööd ja muutis oma selgelt äratuntava esteetilise moekäekirja unikaalseks disainerkollektsiooniks. Mustrite, kaunistuste ja kaleidoskoopiliste värvide meistrina on Briti disainer vajutanud oma võtmetunnuse peenele ja feminiinsele naistekollektsioonile.

Londoni maineka Central Saint Martins College’i lõpetanud Matthew Williamson esitles oma esimest kollektsiooni aastal 1997 ja on sellest ajast alates arendanud luksuslikku kaubamärki, mille kauplused asuvad Londonis, Dubais ja Kataris ja millel on üle maailma 170 edasimüüjat.

”Töötamine põneva rahvusvahelise moeettevõttega tekitab suurepärase tunde. See koostöö pakub mulle võimalust jõuda uue moeteadlike naiste grupini,” ütleb Matthew Williamson.

Lindexi kujundusjuht Nina Starck lisab: ”Oleme tänu koostööle Matthew Williamson`iga väga põnevil ja selle üle uhked. Ta on auhindadega pärjatud ja rahvusvaheliselt tuntud disainer, kellel on väga äratuntav ja julge glamuuritaju. Oleme töötanud selle nimel, et luua kollektsioon, mis on kõigile naistele taskukohane ja kandmiseks sobiv.”

Disainerkollektsioon toob mõlemad kaubamärgid kokku, et toetada kampaaniat Pink Ribbon ( Roosa lint ). Lindex on Rootsi Vähiliidu ja Lindexi ülejäänud 16 turu samalaadsete organisatsioonide sponsor olnud üle 10 aasta. Seda suunda jätkatakse. 10% selle kollektsiooni müügitulust annetatakse rinnavähiga peetava võitluse toetuseks.

Matthew Williamson märgib: “Disainerina on minu jaoks olnud alati oluline see, et minu rõivamudelid tekitavad naistes enesekindlust ja panevad neid end kaunina tundma. Armastan naisi ja nad on mind alati inspireerinud, nii et mul on hea meel, et selle kollektsiooniga saab toetada tähtsat eesmärki.”

Unikaalne disainerkollektsioon koosneb rõivastest ja aksessuaaridest moeteadliku naise jaoks ning valikust noorele moegurule kujundatud rõivastest. Kollektsioon on saadaval De La Gardie Kaubamajas ning veebipoes www.lindex.com. Valik kollektsiooni aksessuaare on saadaval ka teistes Lindexi kauplustes.

Head Uudised GoodNews