1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. PANEB “VAU” ÜTLEMA! WoW Studio asjatundlikud kaunitarid teevad naiseilu nähtavamaks
PANEB “VAU” ÜTLEMA! WoW Studio asjatundlikud kaunitarid teevad naiseilu nähtavamaks

PANEB “VAU” ÜTLEMA! WoW Studio asjatundlikud kaunitarid teevad naiseilu nähtavamaks

Wow StudioWoW Studio on 2013. aastal ilmavalgust näinud ilustuudio, mis selle asutaja sõnul ei sündinud ideest, vajadusest ega puudujäägist, vaid kirest ilu, kvaliteedi ja professionaalsuse vastu.

Tänane ilu loomine pole enam pelgalt peegli ees meikapi tegemine või sõbrannale näo pähe joonistamine, see hakkab muutuma teaduseks ning kuna kiiresti arenev tehnoloogia jõuab ruttu ka ilumaailma, siis edasiliikumine tähendab pidevat juurdeõppimist.

WoW Studio tiimi tehnikud on naised, kes on oma alal sertifitseeritud, kogemusega ning trendide ja uute teadmistega kaasas käivad professionaalid. Seda tõendavad ka mitmed tunnistused ja sertifikaadid, kõigil neil on üle 5 aasta aktiivset ja reaalset kogemust ning neid on koolitanud oma ala parimad professionaalid Eestist ja välismaalt.

WoW Studio omanik Kristina Toome ütleb, et temale on abiks kunstiline lähenemine — nimelt lõpetas ta 2010. aastal Viljandi Kunstikooli, olles eelnevalt juba küünetehnikuna kätt proovinud.

Processed with VSCOcam with a6 preset

“Algselt õppisin ma hoopis rätsepaks, sel alal ka võistlesin ja saavutasin häid tulemusi, ilumaailm ja naiste otsene ilusaks tegemine köitis mind aga sedavõrd, et tekkis tahtmine kangarullide vahelt ripsmeribade kallale asuda,” räägib Kristina. Ripsmetehnikuna alustas ta 6 aastat tagasi ja lisaks on ta õppinud küünetehnikat, kulmupikendusi, püsimeiki, kulmude korrigeerimist ja värvimist, kulmu niiditehnikat ja vahatamist, juuksepikendamist, parafiinihooldusi ja muudki.

Kindlasti vajab äramärkimist, et Kristina Toome saavutas sel sügisel rahvusvahelistel ripsmetehnikute võistlustel Moskvas 4. koha volüümripsmete meistriklassis. Lisaks sellele omandas ta ripsmetehniku kutse, mida kinnitab vastav sertifikaat, mida on siiani väljastatud vaid kahele Eesti tehnikule.

Wow Studio2

WoW Studio tähendab seda, et senisest ilusamad naised ei saa mitte ainult klientidest, vaid seda on ka tiimi kuus kaunitari: jumestaja Alla Uusleer, küüne- ja juuksetehnik Liisa Jürgens, ripsme- ja kulmutehnikud Kätlin Tamsalu ja Claudia Traumann, küünetehnik ja pediküüritegia Olga Ischenko ning mõistagi ka ripsme-, kulmu-, küüne- ja juuksetehnik, püsimeikar ning stuudio juhataja Kristina Toome.

Wow Studio3

“Iluvaldkond jõudis minuni ammu, kui olin aastaid geelküüsi ja kunstripsmeid kandnud,” räägib ripsmete ja kulmudega tegelev Kätlin Tamsalu. “Ühel hetkel tüdinesin riidepoes töötamisest, söbranna soovitas minna geelküüsi õppima ja nüüd olen oma valikuga väga rahul. Wow Studio valisin selle töttu, et omanik on mu sõbranna ja endine klassiõde, tema pakkus mulle tööd ja nii saigi alguse mu karjäär ilumaailmas.” Nagu teistegi puhul, kubiseb ka Kätlini karjäärikirjeldus erinevatest täiendkoolitustest.

WoW Studio sõnum neile, kes tahaksid olla ilusad nii enda kui teiste jaoks kõlaks nii: “Vastavalt oma suurele armastusele ilu vastu, oleme alati abiks teile nii nõu kui jõuga. Tulles WoW Studio’sse, ei ole te vaid lihtsalt klient, vaid liitute automaatselt ka meie pereringi, ning võite olla rahul teadmisega,et oma pere eest kanname me hoolt!”

Rohkem infot WoW Studio kohta leiab SIIT!

Wow Studio1

Head Uudised GoodNews