1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Solaris tähistab sünnipäeva Eesti disaini eripakkumistega
Solaris tähistab sünnipäeva Eesti disaini eripakkumistega

Solaris tähistab sünnipäeva Eesti disaini eripakkumistega

8. oktoobril tähistab Solarise elustiilikeskus 12. sünnipäeva.

Suurima Eesti disaini valikuga kaubanduskeskus toob sel päeval külastajate ette mitmed Eesti disainerid, kelle seas on Zack Marques, Kadi Veesaar, Hannes Rüütel, Kristi Liiva, Wodal, Bijou, Caos-Caos ja Turbliss. Solarise Disainitänavalt leiab üle mitmesaja Eesti disainibrändi.

“Krutskeid täis Zack Marques pakub valikuid pusadest ja põnevaid ainueksemplare, mis just selleks sündmuseks on loodud. Omale parim hind on külastajal endal võimalik välja rääkida, sest just pop-up-üritustel on Zack eriti kauplemisaldis,” sõnas Mariann Lukka, Zack Marques’i brändijuht.

Tööpäeva lõppu tähistavat õhtust meelelahutusprogrammi juhib energiline Anu Saagim, kes tutvustab jooksvalt külastajatele sünnipäevaprogrammi ja juhatab sinna, kus toimuvad parasjagu põnevamaid pakkumised ja loosid. Muusikaga kostitab popdžässbänd Alfa Collective.

“Meil on hea meel, et saame see aasta koostööd teha mitmete Eesti tegijatega nii disaini- kui ka toidusektorist. Näiteks pakub Saaremaalt pärit Lahhentage alkoholivabu sünnipäevajooke, mis on kõigile degusteerimiseks alates kella 16-st,” ütles Solarise turundusjuht Kristin Lepikson.

Õhtu lõppedes loositakse kõigi 8. oktoobril ostu sooritanute vahel välja uhiuus Iphone 13. Keskuse poed on sel päeval avatud kuni 22-ni, keskus ise 23-ni.

Head Uudised GoodNews