1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Suurim ilutoodete e-pood toimetab kauba kliendile samal päeval
Suurim ilutoodete e-pood toimetab kauba kliendile samal päeval

Suurim ilutoodete e-pood toimetab kauba kliendile samal päeval

MyLookEesti suurim ilutoodete e-pood MyLook.ee lõi uue teenuse Iluekspress, mis võimaldab Eesti suuremate linnade elanikel saada tellitud kauba kätte juba samal päeval.

Ilutoodete tellimine e-poodide vahendusel on kiiresti tõusev trend ning aina tihenev konkurents paneb kõiki müüjaid uute klientide saamiseks ja olemasolevate hoidmiseks kõvasti pingutama. Turuliidrina otsustas MyLook.ee näidata eeskuju kõikidele Eesti e-poodidele ja tutvustas täna teenust Iluekspress.

„Iluekspress on oluline edasiarendus meie klientide jaoks – enam ei pea minema poodi selleks, et samal päeval endale näiteks meelepärast lõhnaõli osta või viimase hetke kink muretseda. Ilutoodete valdkonna kasvanud konkurentsist võidavad ennekõike kliendid, kes saavad osta tuntud kaubamärkide tooteid senisest kiiremini ja soodsamalt,“ ütles MyLook.ee turundusjuht Ivar Arulaid ja lisas, et Iluekspressi teenusega suurendatakse lisaks kliendirahulolule ka 2014. aasta müügikäivet ning uute klientide hulka.

MyLook logoMyLook.ee e-poes Iluekspressi märgiga tähistatud tooted transporditakse SmartPosti vahendusel klientideni samal päeval Tartus, Tallinnas, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.

„Alates tänasest suudame umbes 70% toodetest toimetada klientideni samal päeval. Koostöös SmartPostiga pingutame selle nimel, et Iluekspressi teenus laieneks ka teistesse linnadesse,“ ütles Arulaid.

Iluekspressi teenuse väljatöötamisel lähtus MyLook.ee arendusmeeskond klientidelt saadud tagasisidest.

„Oleme algusest peale seadnud eesmärgiks kõrge kliendirahulolu ja Iluekspressi teenusega astusime sammu klientide soovile lähemale,“ ütles Arulaid.

Arulaidi sõnul on MyLooki eeliseks poekettide ees nii tarbijale oluline info tootehinnangute näol, tunduvalt soodsam hind kui ka lai kaubavalik.

„MyLooki veebipoes on üle 20 00 kasutajahinnangu, mis aitavad klientidel endale sobivaid tooteid valida. Lisaks sellele leidub veebipoes tooteid, millele poelettidel ruumi ei jätku ja mitmed uudisparfüümid suudame müügile tuua isegi mõni päev varem, kui need jaelettidele jõuavad,“ ütles Arulaid.

Suure kaubavaliku ja Eesti suurima kliendibaasiga on MyLook.ee Eestis ilutooteid müüvate e-poodide vaieldamatu turuliider. Viimaste avalike andmete järgi ületas MyLook OÜ müügikäive 1,6 miljonit eurot aastas ning iga päev toimetatakse klientideni ca 500 toodet.

Head Uudised GoodNews