1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. 14.juuni toimus Royal Effem, Organic Elements ja Kubo Beauty Eesti suvine kliendiõhtu
14.juuni toimus Royal Effem, Organic Elements ja Kubo Beauty Eesti suvine kliendiõhtu

14.juuni toimus Royal Effem, Organic Elements ja Kubo Beauty Eesti suvine kliendiõhtu

14.juunil korraldasid meigibränd Royal Effem, luksuslik looduskosmeetikasari Organic Elements ja uus Eesti turgu vallutav kvaliteetsete pintslite bränd Kubo Beauty suvise kliendiõhtu.

Royal Effem professionaalse kosmeetikasarjana on turule tulnud uute suviste toodetega, mida täna Eesti esindajad neile kombekohaselt meeldivas ning naiselikus õhkkonnas kõikidele huvilistele tutvustasid. Iga naine soovib ennast tunda just selle kõige erilisemana. Royal Effem suudab oma suviselt säravate ja elegantsete uute toodetega kahtlemata igas naises tuua välja just tema erilisuse. Kõikide uute toodetega saab tutvuda Royal Effem e-poes, mille aadress on: http://royaleffem.ee/.

Et iga ilu taga peaks peituma ka enese eest hoolitsemine, siis Organic Elements tooted sobivad just neile, kes lisaks ilule peavad lugu veelgi enam enesest ja enda eest hoolitsemisest. Kõik Organic Elements tooted olid täna külalistele saadavad supersoodsate hindadega. Kui soovid Organic Elements toodetega ning tegemistega ennast kursis hoida, külasta nende Facebooki fännilehte: https://www.facebook.com/pages/Organic-Elements-Eesti/211636392222126?fref=ts.

Kubo Beauty pintslid aga vallutavad kindlasti Eesti iluturu, sest iga ilumaailmas tegutsev teadja teab, et hea töö taga on väga oluline toodete kvaliteet. Kubo Beauty pintslid muudavad professionaali töö tegemise naudinguks ning pintsleid leidub suures valikus igale maitsele. Kubo Beauty toodab pintsleid meigikunstnikele, kosmeetikutele ja küünetehnikutele. Kui soovid Kubo Beauty pintslite kohta rohkem infot, soovitame külastada nende Facebooki fännilehte:
https://www.facebook.com/KuboBeautyEesti.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews