1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Tiina Talumees esitleb elegantset autorikollektsiooni “Must valges”
Tiina Talumees esitleb elegantset autorikollektsiooni “Must valges”

Tiina Talumees esitleb elegantset autorikollektsiooni “Must valges”

Tiina Talumees esitleb elegantset autorikollektsiooni_Must valgesTiina Talumees Moestuudio esitleb 14. aprillil Energia Avastuskeskuses toimuval glamuursel etendusel oma 1930-ndatest inspireeritud kevadsuvist autorikollektsiooni “Must valges”, kus kohtuvad sajandialguse väljapeetud naiselikkus, kaasaegsed moodsad mummulised kangad ja efektsed lillemustrid. Tiina autorikollektsioon on ood ajatule naiselikkusele moodsas võtmes.

“Mind on alati inspireerinud eelmise sajandi algus oma erilise atmosfääri ning õrna naiselikkusega, sealt ka kollektsiooni idee. Suures osas koosneb see suvehõngulistest kandjat kaunistavatest elegantse joonega kleitidest, mis on naiselikult õrnad ning toovad hästi välja peenikese piha. Mummulise siidkanga must-valge kontrasti muudavad eriliseks trükitud leekivpunased lilleõiemotiivid,” rääkis Tiina Talumees.

Eesti ühe tippdisaineri käsitsi valmistatud kollektsioon koosneb ainueksemplaridest, mille seast leiab endale sobiva kleidi nii pidulikeks sündmusteks kui ka suvepäikeselisele linnatänavale. Materjalidest on kasututatud kvaliteetset Itaalia päritolu siidsatääni, aga ka täpilist tülli ja õrna pitsi. Kollektsiooni viimistlevad täiuslikkuseni plisseerdetailid, ajatult glamuursed pärlnööbid ja valged pärlkõrvarõngad, mis on samuti valminud Tiina Talumees Moestuudios käsitööna.

Tiina Talumees Moestuudio on Eesti üks tuntumaid ja tunnustatumaid kõrgmoodi viljelevaid moemaju, mis on valmistanud eritellimusel naisterõivaid nüüdseks juba 17 aastat. Kollektsioonid valmivad kvaliteetsetest kangastest Eesti parimate õmblejate käe all. Tiina Talumees moestuudios Rotermanni kvartalis saavad kliendid tutvuda ka valmiskollektsiooniga.

Kollektsiooni “Must valges” esitletakse suurejoonelisel moevaatemängul Energia Avastuskeskuses 14. aprillil algusega kell 20.00, kus ootusäreva publikuni jõuavad ca 50 unikaalset käsitöökomplekti.

Piletid maksumusega 25 EUR tulevad alates homsest, 04. märtsist, müüki Piletilevis.

Head Uudised GoodNews