1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. vipMedicum otsib uusi ilusaadikuid, osa võivad võtta 30-50-aastased naised
vipMedicum otsib uusi ilusaadikuid, osa võivad võtta 30-50-aastased naised

vipMedicum otsib uusi ilusaadikuid, osa võivad võtta 30-50-aastased naised

Kliinik vipMedicum kuulutab välja konkursi “vipMedicumi Ilusaadik”.  Osa võivad võtta 30-50-aastased naised kogu Eestist.

„Otsustasime loobuda 20-aastaseid modelle kujutavate reklaammaterjalide kontseptsioonist ning näidata oma töö tegelikke tulemusi,“ ütles kliiniku vipMedicum juht Roman Henson. „Oleme selles valdkonnas töötanud juba 9 aastat ja teame, et naine võib igas vanuses hoolitsetud ja enesekindel olla. Mitte miski ei saa tagasi tuua noorust, kuid esteetiline meditsiin on võimeline rõhutama ja säilitama ilu“.

Konkursil, mis kestab kuni 31. juulini, valitakse välja neli 30-50-aastast naist. „Selle konkursi peamine iseärasus on selles, et me kutsume osalema ebatäiusliku välimusega naisi! Kui tahate vabaneda näo või figuuri kosmeetilistest defektidest ning olete valmis sellest pärast rääkima, saatke kindlasti avaldus!“ lisas Roman Henson.

Pärast konkursi lõppu korraldavad vipMedicumi spetsialistid osalejatele konsultatsiooni ning koostavad protseduuride plaani. Projekti tingimuste kohaselt tehakse kõik kosmetoloogilised protseduurid tasuta, kuid osalejad kohustuvad osa võtma  enne ja pärast projekti toimuvatest foto- ja videosessioonidest.

Konkursist osavõtuks tuleb kirjutada aadressile casting@vipmedicum.ee,  miks tahetakse projektis osaleda, lisada kirjale portree- ja täispikkuses foto, märkida ära vanus ja kontaktandmed.

Võitjate nimed teeb eksperdižürii teatavaks 31. juulil. Peaauhind on professionaalne fotosessioon ja iluprotseduuride kuur Tallinna parimas ilukliinikus! Kõikide osalejate vahel loositakse välja kolm vipMedicumi 200-eurost kinkekaarti.

Head Uudised GoodNews