Avaleht Ilu-uudised WoW STUDIO ILUNÄDAL! Stuudio omanik ja ilulooja Kristina Toome: kõige suurim õnn on omada oskust teha teisi inimesi õnnelikuks
WoW STUDIO ILUNÄDAL! Stuudio omanik ja ilulooja Kristina Toome: kõige suurim õnn on omada oskust teha teisi inimesi õnnelikuks

WoW STUDIO ILUNÄDAL! Stuudio omanik ja ilulooja Kristina Toome: kõige suurim õnn on omada oskust teha teisi inimesi õnnelikuks

Kristina Toome
Kristina Toome

Portaal GoodNews tutvustab ilumaailma tegijaid ja WoW Studio tiim nõustus oma kogemustest ja käidud teest rääkima. Alustab muidugi stuudio looja Kristina Toome, kes jõudis oma töö, hobi ja inspiratsiooni juurde juba koolitüdrukuna. Kuus aastat ilumaailmas on lühike aeg, aga armastatud alal on see suur samm, et veenduda valitud tee õigsuses.

Millisel ajahetkel enda elus sa tundsid, et see, mida sa teha tahad, on just iluvaldkond?

Ilumaailm ja iluvaldkond on üsna lai mõiste, aga kokkuvõttes on peamine ikka inimesi ilusaks teha. Mina olen ennast alati mugavamalt tundnud sel alal naistega tegeledes. Suuremas pildis alustasin ma ilumaailmaga 6.klassis, kui osalesin esimesel moeshow`l. Minu moealane looming on alati olnud üsnagi naiselik. Eesti naistega on üldiselt lihtne, nad on juba eos nii ilusad, et minul ei jää muud üle kui seda säravat kristalli vaid veidikene lihvida. Küünte, ripsmete ja muu säärase juurde ma jõudsin ikka läbi enese kogemuse. Juba kuuenda klassi alguses sain oma esimesed geelküüned ja eks sealt riburadapidi tulid ka kõik teised iluteenused. Mind pole kunagi huvitanud ainult lõpptulemus, vaid pigem protsess. Nagu igal inimesel on eneses ilus ja huvitav sisu, nii on see ka igal asjal. Eks see huvi, kuidas neid ilusaid asju tehakse, köitiski mind. Tehnilise poole omandamisega mul pole kunagi raskusi olnud, pigem vajas tööd ja harjutamist enda käekirja väljakujundamine. Kindlasti pole ma selle töö ja harjutamisega lõpuni jõudnud, ning pikk tee on veel minna ja eks see näha ole, kas sel ka ükskord lõppu on.

wow16

Mida tähendab sinu jaoks iluteenuste pakkumine, milliseid emotsioone see sinus tekitab?

Ühe sõnaga kirjeldades ütleksin ma, et see on õnnetunne, kui inimene tuleb minu juurde ja ma teen oma igapäevast tööd, mis on mulle üsna lihtne, ning ma teen seda alati rõõmuga. Tundub selline tavaline töö, et teen seda, mida oskan, aga siis kui see töö valmis on ja klient peeglisse vaatab, siis ma saan iga kord aru, miks see töö mulle niipalju õnne pakub. Kõige suurim õnn on omada oskust teha teisi inimesi õnnelikuks.

wow5

wow12Sa oled juba 6 aastat ripsmete paigaldamisega tegelenud, kas vahetevahel ideedest puudust ei tule? Kust tehnikud võtavad inspiratsiooni kõiki neid erinevaid kujundeid ja mustreid ja imetillukesi detaile luua?

Mind köidavad inimesed. Iga uus inimene on nagu uus projekt, mille kallal ma tööle hakkan. Inspiratsioonist mul puudust ei tule, pigem on mul seda ülevoolavalt palju ja just seetõttu on mul vaja pidevat arengut ja edasiliikumist.
Ma arvan, et vaja on eelkõige andekust. Minu töö põhineb siiski reeglitel ja normidel ning korrektsel tehnikal. Aga näiteks küünetehnikud, juuksurid ja jumestajad saavad rohkem loominguliselt oma töösse sisse minna. Kindlasti on enamus asjad ära tehtud ja raske on midagi uut leiutada. Pigem on iluteenindajal võimalus igale asjale läheneda enda nurga alt ja sellega anda oma loomingule uus hingamine, ning isikupära. Ma tunnen ka päris palju tehnikuid, kelle töö põhineb siiski jäljendamisel ja ka sellega hakkama saamine on omaette kunst.

wow20

Kui rääkida tulevikust, siis millisena sa näed enda unistustes WoW ilustuudiot 5 või 10 aasta pärast?

Küllaltki raske on nii kaugesse tulevikku piiluda. Kindlasti mu suurim unistus on, et WOW Studio oleks alati parim igas asjas, mida me teeme. Ma arvan, et iga asi tuleb meie ellu just selle pärast, et nii on vaja. Millisena on minul või minu kolleegidel WoW Studiot 5 või 10 aasta pärast vaja, on just siis näha. Arengu kava kui sellist panen ma aasta lõikes paika. Kõige tähtsam on, et inimesed tulevad meie juurde rõõmuga ja tunnevad stuudios ennast hästi.

wow18

Rohkem infot Wow Studio kohta leiab SIIT!

Usutles Joanna Müür 

LEAVE YOUR COMMENT

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga