1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. MA Modelliagentuuri modell Reelika Bergman on Schwarzkopf´i uus reklaamnägu
MA Modelliagentuuri modell Reelika Bergman on Schwarzkopf´i uus reklaamnägu

MA Modelliagentuuri modell Reelika Bergman on Schwarzkopf´i uus reklaamnägu

Reelika Bergman
Reelika Bergman

Schwarzkopf Eesti valis juuksehooldussarja Palette uue reklaamnäo, kelleks osutus Valgamaalt pärit MA Modelliagentuuri modell Reelika Bergman.

Juunikuus avatud konkursile „Miss Palette“ registreerus kokku pea 300 kaunitari.

Ieva Jirgena, Palette juuksevärvide Baltikumi brändijuht selgitas konkursi eesmärki: “Kutsusime Miss Palette konkursi ellu mitmel põhjusel. Esiteks tahtsime saavutada Palette juuksevärvi kasutajatega lähemat sidet ning leida nende abiga modell, kes meie fänne kõige paremini kõnetaks. Teisalt anname võistlusest osavõtnud tüdrukutele Palette professionaalide abiga võimaluse jalg modellikarjääris ukse vahele saada.”

Kandideerijatel tuli saata endast mõni pilt Facebook´i Schwarzkopf Eesti lehele, nende seast valisid publik ja žürii välja kümme finalisti. Edasi jätkasid finalistid võistlemist juba fotosessioonil tehtud professionaalide fotodega peaauhinnale, milleks oli võimalus saada juuksevärvisarja reklaamnäoks Eestis. Oma hääle lemmiku toetuseks said anda kõik näoraamatu kasutajad, kokku tuli 8421 häält.

Reelika Bergman
Reelika Bergman

Võitja, Reelika Bergman, kuulutati välja 25. septembril toimunud finaalüritusel restoran-loungis Clazz. Finalistid esitlesid moekunstnik Marilin Sikkali uut kollektsiooni, musitseeris Raahel Pilpak ning selgitati välja ka Delfi Publiku lemmik, kelleks osutus Merilyn Saksing.

“Saada Schwarzkopfi juuksevärvisarja Palette reklaamnäoks on minu jaoks suur tunnustus. Ootan põnevusega edasisi fotosessioone ja koostööd Palette professionaalidega ning loodan, et see on alles minu modellikarjääri algus,” rõõmustas Miss Palette konkursi võitja Reelika Bergman.

Palette bränd kuulub Henkel Grupi kontserni ja on üks Eesti juhtivatest juuksevärvidest. Palette professionaalidel on enam kui 45 aastane kogemus 45 riigis üle kogu maailma. Eestis on müügil viis Palette’i brändi kokku 87 värvitooniga.

Kui ka sina soovid end proovile panna modelli- ja näitlejatöös, siis uuri võimalustest lähemalt MA Modelliagentuuri kodulehelt:  http://modelliagentuur.ee/

Head Uudised GoodNews