1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. FOTOD: iluüritusel õpetati, kuidas hoolitseda näonaha eest reisil
FOTOD: iluüritusel õpetati, kuidas hoolitseda näonaha eest reisil

FOTOD: iluüritusel õpetati, kuidas hoolitseda näonaha eest reisil

Artistry uut Bangkoki-teemalist meigikollektsiooni ja loodusest inspireeritud näomaske tutvustanud üritusel rääkis Ella Beauté salongi kosmeetik Inga Raa, et kõige olulisemaks nõuandeks on reisil nahka mitte üllatada.

„Reisielu on juba olemuselt natuke teistsuguse graafiku ja uneaegadega kui tavaelu. Kui sellele lisada veel teine kliima ja eristuv toit, siis on organism kergelt šokis. Reisil pole mõistlik katsetada uusi kreemitestreid. Reisile võiks pakkida nahale tuttava kreemi, seerumi, maski ja puhastusvahendi väikestesse konteineritesse. Unustada ei tohiks ka päikesekaitset,” ütles Raa.

Pikema lennureisi ajal soovitab kosmeetik jätta näonaha puhtaks ja seda mitte koormata jumestuskreemi või päikesepuudriga, mis ei lase nahal vabalt hingata ja loob soodsa pinnase punnide tekkimiseks. Reisiks meigikotti komplekteerides võiks sinna valida võimalikult universaalsed ja soovitatavalt mitmeotstarbelised meigitooted.

„Meigikoti sisu sõltub sihtkohast ja aastaajast. Päikese- ja suusareisile minnes peab kaasas olemas kõrge kaitsefaktoriga näokreem. Mõlemal puhul tuleb kasuks niisutav päevakreem. Alati tuleb kasuks hüalüroonsprei, mis annab nahale vajaliku niiskuse ja sära,” rääkis Raa. Naha ettevalmistusega reisiks tasub alustada juba kodus. Päev enne lendu tasub turgutada nahka erinevate niisutavate ja koorivate maskidega, millele võiks järgneda korralik kaheksatunnine ööuni.

Kogemusest samal teemal jagasid nippe paljureisiv ilublogija Kristjaana Mere ja lauljatar Teele Viira.

Artistry Studio Bangkokist inspireeritud meigikollektsioonist leiab mitmel eesmärgil kasutatavaid ja lihtsasti kaasaskantavaid meigitooteid, sealhulgas kompaktse näopaleti, värvilisi huulepliiatseid ja lauvärve, ripsmetuši primer’i ning sädeleva näo- ja kehageeli. Selle sügise Artistry Studio meigitoodete pakendid on loonud õed Nualtong ja Pattreeda Prasarnthong, keda inspireeris Bangkoki pulbitsev energia.

Orgaanilistest Nutrilite’i farmidest pärit ekstraktide ja fütotoitainetega rikastatud Artistry Signature Selecti maskid ergastavad meeli erinevate värvide, tekstuuride ja lõhnadega, andes nahale täieliku hoolitsuse. Roheline tee, granaatõun, tsitrus, prantsuse savi ja mustsõstar on viie uue maski peamised toimeained. Näonaha vajadusi arvestades on võimalik maske kombineerides luua kuni 25 erinevat maski.

Fotod: Andrei Ozdoba

Head Uudised GoodNews