1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. BRITI TALVEMOOD EESTIS! Tanja Mihhailova näitab Briti talvemoodi
BRITI TALVEMOOD EESTIS! Tanja Mihhailova näitab Briti talvemoodi

BRITI TALVEMOOD EESTIS! Tanja Mihhailova näitab Briti talvemoodi

Superdry_019_WebArmastatud lauljatar ja saate „Su nägu kõlab tuttavalt“ üks kohtunikke, Tanja Mihhailova, avaldab oma stiilispikri alanud talvehooajaks. Kiire elutempoga Tanjat inspireeris seekord autentne tänavamood Briti elustiilibrändilt SuperDry.

„Pean ühe päevaga jõudma väga palju ära teha ning liigun pidevalt ühest kohast teise. Seetõttu eelistan igapäevaselt stiili,  mida võib nimetada urban hip, omanäoline vabaajarõivas, mis on mugav, kuid võimaldab ikkagi stiilne välja näha. Minu jaoks on riiete puhul oluline ka see, et neis oleks see miski, mis teeb nad eriliseks, näiteks mingi stiilielement, põnev värv või huvitav detail. Nii ei mõju rõivad igavalt ja toovad välja kandja isiksuse,“ rääkis Tanja.

Superdry_001_Web

Tanja valikusse vabama stiiliga komplektideks langesid pehmed kudumid,  kapuutsiga tuulejakid ja soojad mütsid, aga ka SuperDry legendaarsed teksad ja retromõjutusega käsitsi maalitud logodega topid, samas kui 50-ndatest inspireeritud ruuduline kleit ja nahktagi ning pintskleit ja must pintsak andsid tulemuseks veidi ametlikumad, kohtumisteks sobivad komplektid.

SuperDry brändi iseloomustab eelkõige autentsus, kvaliteetsed materjalid ja kaasaegsus, mis on teinud temast ühe hinnatuima tänavamoe brändi rohkem kui 40 riigis. Rõivaste ja jalatsite selgelt äratuntav Briti stiil on huvitavalt põimitud Ameerika vintage’i ning trendikate Jaapani kujunditega. Brändi esinduspoest Ülemiste keskuses leiavad endale sobiva nii need, kellele meeldivad vintage logod ja efektsed aplikatsioonid, kui ka minimalistliku urban-stiili austajad.

Head Uudised GoodNews