1. Avaleht
  2. Huvitavat
  3. Meeste arvamused naiste pesu valiku kohta!
Meeste arvamused naiste pesu valiku kohta!

Meeste arvamused naiste pesu valiku kohta!

pesu2Pesu valikul ning kandmisel on oluline, et naine end selles ise hästi tunneks. Tegelikult on sama oluline ka see, kuidas näevad mehed meie seljas olevat pesu ning milline meeldib neile kõige enam. Tänasel päeval, kus pesumaailm on muutunud nii rikkalikuks, et saab täpselt sellise pesu nagu unistad, on tihti raske valikut teha.

Otsustasime uurida, millised pesud kütavad mehe jaoks eriti kirgi ülesse ning saime huvitavad vastused. 

Priit, 30: “Mulle meeldivad naiste punased bokserid. Rinnahoidjatest valiks eest avanevad. Üldiselt on hea siiski paljastav pesu naise seljas, kuid oleneb mille jaoks ja mis olukorras. Sekspesu peaks olema paljastav, sest selleks see ongi mõeldud. Mina eelistan ka aluspükse, mis avanevad külgedelt. Koduses olukorras võiks olla midagi teistmoodi, kuid siiski eelistatud on string ning värviline pesu.”

Andres, 22: “Eelistaks siiski läbipaistvust, nappust ning ülepingutamata naiselikust. Pesu võiks olla ilma kellukeste ja satsideta.”

Marek, 30: “Aluspesu võiks tuua naise puhul esile just naiselikuse ning naiselikud võlud. Samas peaks tunnetama piiri ning mitte domineerima ja midagi üle pakkuma. Naine võiks valida pesu lihtsa tegumoega, mis tekitab sooja ja kutsuva väljanägemise.”

Ats, 25: “Mina mehena eelistan ihurõivaid, mida saab kergesti kehalt eemaldada. Lisaks pean tähtsaks ka puhast muljet, seega ei eelista näha naise seljas musta pesu. Vältida võiks beezi tooni, mis karjub old-schooli järgi.”

Martin, 27: “Pesu peaks olema naise seljas mugav tema jaoks, sest siis suudab naine olla piisavalt enesekindel.”

Tarmo, 29: “Kui valin naisele pesu kuulan üldjuhul oma sisetunnet ning kingin just sellise pesu, mis endale kõige enam meeldib. Siiani olen õnnestunud oma valikutega.”

Joosep, 21: “Eelistan musta pesu naise kehal. Napp pesu on seksikam, kui täiesti paljas keha. Just napp pesu jätab ruumi fantaasiaks.”

Kas mehed eelistavad siis naise seljas näha mugavust, seksikust või paljastavust? Sellele on raske üheselt vastata…

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews