1. Avaleht
  2. Lapsed
  3. TASUTA FESTIVAL! Rõõmsate Laste Festivalil on kõigile tasuta
TASUTA FESTIVAL! Rõõmsate Laste Festivalil on kõigile tasuta

TASUTA FESTIVAL! Rõõmsate Laste Festivalil on kõigile tasuta

Rõõmsad lapsed sillal23. juulil toimub Pärnu Rannapargis suurim kodumaiseid ettevõtjaid ja tooteid tutvustav kogupere üritus Rõõmsate Laste Festival. Festival on kõigile huvilistele tasuta.

Festivali olulisteks märksõnadeks on „kohalik“, „kvaliteetne“ ja „arendav“. Rõõmsate Laste Festivali peakorraldaja Kati Ruubeli sõnul hoitakse festivalil osalejate tegevuste, teenuste kui ka toodete osas kindlat kvaliteeti: „Soovime, et kõik meie festivalil toimuv oleks kodumaine, kvaliteetne ning lastele silmaringi avardav, kuid samas ka huvitav ja lõbus kõigile pereliikmetele.“ Ruubel lisas, et tegemist on Eesti suurima kodumaistele ettevõtjatele ja nende tegevusele suunatud üritusega.

Festivalil saab tutvuda Eesti laste- ja peretoodetega, toredate Pärnumaa kohtadega, meisterdada enda perele märk ja uurida sugupuud, tutvuda erinevate spordialadega, osaleda huvitavates ja harivates töötubades ning iga pisike ja suurem ettevõtja saab kätt proovida kunsti- või hobitarvete müügiga. Tegevust leiavad ka tulevased ning värsked lapsevanemad, kes on oodatud beebipesa vestlusringidesse. Lisaks hinge- ja vaimutoidule saab energiat varuda mitmekülgselt toitlustusalalt. Kati Ruubel sõnas: „Loodame, et külastajad saavad festivalil inspiratsiooni ning ideid tegevusteks ja uuteks traditsioonideks, mida oma pereellu kaasata. Lapsed avardavad läbi mängulise päeva oma silmaringi ning loodetavasti innustuvad uutest hobidest, tegevustest ja eeskujudest.“

Rõõmsad lapsed

Festivali juhivad Grete Elviste ja Mikk Pärg, kellel on ka endal maagilisi üllatusi varuks. Tegusale päevale annavad lõppakordi ansambel Mirt ja Liis Lemsalu.

Rõõmsate Laste Festival toimub tänavu esimest aastat ja leiab aset Rannapargis, kus vanasti asus Pärnu lõbustuspark. „Rannapark toob paljudele lapsevanematele nostalgilisi mälestusi oma lapsepõlvest, mil seal sai sõita veel autodroomil, ilmarattal vaadet nautida või lustida muudel atraktsioonidel. Püüame ka nüüd seal lastele pakkuda mäletamisväärseid elamusi. Pargis on palju ruumi ja õhku ning kohavaliku puhul mängis olulist rolli kindlasti turvalisus,“ selgitas Kati Ruubel.

Head Uudised GoodNews