1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Aita loodust koos Avoniga
Aita loodust koos Avoniga

Aita loodust koos Avoniga

braceletLoodus inspireerib Avonit iga päev. Lõhnad, värvid, vormid ja mustrid ümbritsevad inimesi kõikjal ja innustavad Avonit looma uusi kauneid ja häid tooteid. Avon ei jää ükskõikseks ümbritseva keskkonna suhtes ning seetõttu soovib loodusele igal võimalusel midagi tagasi anda.

Avoni tähelepanu on suunatud peamiselt Lõuna-Ameerika ja Indoneesia vihmametsadele, mida tuntakse ka maakera kopsudena. Nende metsade säilitamine on väga oluline, kuna umbes 20% maakera hapnikust pärineb just sealt ning vihmametsad on koduks paljudele ohustatud liikidele. Kuid ulatuslike raietööde tõttu on tuhanded liigid hävimas.

hello_greenAvoni meeskond istutab puid ja aitab metsaga kaetud alasid taastada. Jätkuvalt on veel palju vaja ära teha ja seetõttu kutsub Avon ka sind ühinema ettevõtmisega, et muuta maakera iga päevaga rohelisemaks.

Toeta rohelist tulevikku ja osta heategevuslik käepael, millega väljendad oma hoolivust. 100% Hello Green Tomorrow toodete netomüügitulust kogutakse Avoni Fondi, mis omakorda toetab Maailma Looduse Fondi ja The Nature Conservancy projekte hävimisohus, kuid planeedi säilimiseks asendamatute vihmametsade taastamiseks.

Head Uudised GoodNews