1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Art Butiigi veebipood avas uksed
Art Butiigi veebipood avas uksed

Art Butiigi veebipood avas uksed

a6_märkmik2Jõuluaeg on käes ning kingituste tegemise rõõm saabub peagi. Mida kinkida oma armastatud kaaslasele, perele, lähedastele ning headele sõpradele? Kas valmistada kingituseks midagi oma kätega või osta miskit, mis juba ammu kingisaaja südamesoov on? Tead sa oma kallite inimeste soove?

Üks võiks kingituste ostmisel või valmistamisel olla kindel – kingitus olgu eriline ning kingisaajale pühendusega tehtud või soovi korral siis pühendusega ostetud.

Kui endal aega jõulukingi valmistamiseks pole, siis nüüd on imelised ning maagilised kingitused koondatud Art Butiigi veebipoodi.

Uus unikaalseid käsitöötooteid pakkuv veebipood on valmistanud muinasjutulisi ning paljutähenduslikke kingitusi, millest igaüks räägib oma lugu. Pakutavatel toodetel ei ole pikka tellmisaega ning neist saab rõõmu tunda juba paar päeva pärast tellimist.

Oled ehk kogenud, et pole midagi kinkida inimesele, kelle kunstimeel hindab ilu pisiasjades ning kes oskab nautida disainertoodete ainulaadsust – Art Butiigi veebipoest leiad kindlasti võimaluse ka sellisel puhul oma kingitusega särada ja palju rõõmu tuua!

Art Butiigi disainerite töö eesmärk on pakkuda klientidele killukest kunsti igasse päeva.

Mis saaks olla parem, kui kunstniku käte soojust peegeldav tarbeteos – olgu selleks siis teekarp või fotoalbum – mis meenutab kinkijat ning pakub killukest päikest igasse päeva.

Uuri lähemalt SIIT!

VAATA VAHVATE LEIDUDE GALERIID!

Head Uudised GoodNews