1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. Eesti neljapaadi liikmed uudses rollis
Eesti neljapaadi liikmed uudses rollis

Eesti neljapaadi liikmed uudses rollis

Eesti neljapaat enne proovi Vasakult Kaur Kuslap, Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja
Eesti neljapaat enne proovi
Vasakult Kaur Kuslap, Kaspar Taimsoo, Sten-Erik Anderson, Allar Raja

Täna ja homme astuvad Eesti paarisaerulise neljapaadi liikmed Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo Tartu Kaubamaja keskuses toimuval Moekuulutaja üritusel üles uudses rollis – moelaval värskeid trende demonstreerides.

Eesti neljapaadi liikme Allar Raja sõnul on Moekuulutajal osalemine põnev väljakutse: “Siin olles õpime palju selle kohta, kuidas end väljendada ja kuidas kontrollida enda keha saatmaks välja vajalikku sõnumit. Töötab ju moelaval eelkõige kehakeel ja pilk. Õpetatakse, kuidas paista välja enesekindel ja eristuda teistest. Väga põnev on!” rääkis Raja.

Küsimuse peale, kas lavanärv ka kimbutab sõnas Raja: “Võistlustega on närv nii ära treenitud, et lavale astumine jalga värisema ei võta. Oleme harjunud meeskonnana koos töötama ja on vahva, et saame koos midagi uut ja ootamatut proovida. Löömegi kaasa seetõttu, et tegemist on millegi tavapärasest rutiinist erinevaga. Uued väljakutsed hoiavad alati meele erksana,” rääkis Raja.

Raja aga kinnitab, et sporti modellinduse vastu ei vahetada: “Treeningud on kõik tehtud ja homme võistleme Tartus kaheksapaatide regatil,” rääkis Raja.

Moekuulutaja moeetenduste stilistideks on Piret Vapajeva, Kirsi Altjõe ja Britta Laumets. Showde vahepeal saab uudistada illusionist Jürgen Veberi etteasteid.

Vaata ürituse ajakava ja lisainfot www.tartukaubamaja.ee ja Facebookis

Head Uudised GoodNews