1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. ERITI SOODNE! WoW Studio soovib naisi kevadiselt särama panna
ERITI SOODNE! WoW Studio soovib naisi kevadiselt särama panna

ERITI SOODNE! WoW Studio soovib naisi kevadiselt särama panna

jumestusIlumaailmas üha enam oma kohta kindlustav WoW Studio pakub kevade saabudes naistele võimaluse saada kvaliteetne ja särav jumestus hubases ilusalongis ning see pakkumine on samuti eriti särav — teenuse voucher maksab tavapärase 35 euro asemel vaid 21 eurot ning kehtib 30. maini 2016.

Ükskõik, mis sündmus kaunitari ees ootab, Wow Studio suurepärane jumestaja kaunistab iga naise õhtu-, päeva-, foto- või pulmameigiga. Salong kasutab vaid parimaid tooteid nagu Dior ja Make Up Store. Aastapikkuse kogemusega iluteenindajad kasutavad oma parimaid teadmisi ja pühenduvad igale kliendile individuaalselt, et tuua esile iga kaunitari erilist ilu.

WoW Studio palub külastus eelnevalt broneerida telefonil 58111117 või kodulehe kaudu aadressil www.wowstudio.eu, mainides voucheri numbri ja PIN-koodi.

Broneeringu muutmisest või tühistamisest tuleb kindlasti märku anda vähemalt 24 tundi varem, vastasel juhul võidakse voucher lugeda kasutatuks. Pakkumises on võimalik soetada piiratud arv vouchereid.

WoW Studio on 2013. aastal esmakordselt ilmavalgust näinud ilustuudio, mis ei sündinud ideest, vajadusest ega puudujäägist, vaid kirest ilu, kvaliteedi ja professionaalsuse vastu.

WoW Studio jaoks ei ole Sa klient, vaid pereliige, kelle ees kantakse parimal moel hoolt. Jälgi salongi tegemisi ja paremaid pakkumisi ettevõtte Facebooki lehel.

Sära kui staar ja püüa kõik pilgud kaunilt veatu jumestusega!

Rohkem infot WoW Studio kohta leiab SIIT!

wow-studio4

Head Uudised GoodNews