1. Avaleht
  2. Intervjuu
  3. Filipiinidelt pärit püsimeigi tipptegija Alberto Fuderanan: püsimeik on aja kokkuhoid
Filipiinidelt pärit püsimeigi tipptegija Alberto Fuderanan: püsimeik on aja kokkuhoid

Filipiinidelt pärit püsimeigi tipptegija Alberto Fuderanan: püsimeik on aja kokkuhoid

AlbertoIlumaailmas tegutseb aina enam mehi ja kuigi Eestis on see arv siiski veel madal, saab 6.-8. aprillil Tallinnas toimuval ilutrende tutvustaval rahvusvahelisel konverentsil “International PMU & Microblading Conference, Training & Championship” näha mitmeid oma ala tipptegijaid püsimeigi vallas ning üheks neist on Filipiinidelt pärit härrasmees Alberto Fuderanan. Alberto tuleb eestlastele tutvustama kulmude karvtehnikat ja uudset ombre tehnikat ning alljärgnevalt räägib ta, mis on püsimeigi plussid ning kuidas tema meesterahvana avastas enda jaoks iluloomise.

Kuidas te avastasite enda jaoks ilumaailma ning mis teid selle juures kõige enam köidab?

Minu teekond ilumaailmas algas juba siis, kui olin teismeline. Elasin Filipiinidel väikeses linnas nimega Agusan del Sur ning seal korraldati tihti iludusvõistlusi. Ma panin ennast nendele võistlustele kirja ning mul on alati olnud tunne, et see on see, mille vastu tunnen kirge. Antud soov ja kirg ajendasid mind registreeruma meigikoolitusele. Ajal, mil ma praktiseerisin kui meigikunstnik, avastasin ma ka püsimeigi ning Microblading tehnika. Kõige enam meeldib mulle selle juures see, kui õnnelikult ning enesekindlalt minu kliendid ennast peale protseduuri tunnevad. See on see, mis paneb mind jätkama seda, mida ma teen.

Mis on püsimeigi plussid?

Püsimeik aitab igal hommikul tõusta enesekindlama ning kenamana. Veel enam on see ka aja kokkuhoid, kuna ei pea enam tõusma mitu tundi varem, et end päevaks valmis seada.

Alberto2

Millele peaksid inimesed tähelepanu pöörama, kui nad otsustavad, millist kulmukuju enda näoga sobitada?

Esiteks, küsi kindlasti nõu ekspertidelt ning kulmutegijatelt, kuna nad on selleks õppinud ning neil on kulmu kujundamisel rohkem kogemust. Teiseks, ole kindlasti veendunud, et oled rahul kulmukujuga, mille on sulle valinud ning kujundanud tehnik.

Kui rääkida kulmu püsimeigist, siis mis on vahe karvtehnikal ning ombre stiilil?

Karvtehnika on inimestele, kes soovivad rohkem naturaalse välimusega kulme, mis näevad välja kui ehtsad karvad. Ombre tehnika on inimestele, kes soovivad, et nende kulmud näeksid välja kui äsja meigitud, antud tehnika on tänapäeval väga populaarne.

Alberto3

Mis on olnud seni kõige meeldejäävam tagasiside kliendilt?

Üks tagasiside, mis tõesti sulatas mu südame, oli see, kui klient ütles, et minu töö on tema jaoks elumuutev. See teeb mind tõeliselt õnnelikuks, kui näen, kuidas saan muuta teiste inimeste elu.

Head Uudised GoodNews