1. Avaleht
  2. Ilu-uudised
  3. FOTOD! Reserved esitleb sügistalvist lastekollektsiooni
FOTOD! Reserved esitleb sügistalvist lastekollektsiooni

FOTOD! Reserved esitleb sügistalvist lastekollektsiooni

Moekaubamärk Reserved tervitab peagi saabuvat kooli algust uue sügistalvise lastekollektsiooniga, milles on omavahel kombineeritud kõik popp ja noortepärane – sportlik ja hiphopilik stiil ühes lustakate ja noortele meeltmööda detailidega. Kollektsiooni loojad on rõhku pannud taas moodi naasnud sportlikele lõigetele, mugavale teksakangale ning klassikalistele esemetele, millele on trendikate detailide abil antud uus ilme.

„Tagasi kooli“ kollektsioon läheb ajas tagasi ning suundub klassikute poole, võttes kaasa ka veidikene moodsat kaasaega. Graafilise Vichy mustriga pluusid ning kelmikad volangid sobituvad suurepäraselt kokku 90ndate stiilis mugavate teksade ja miniseelikutega – ideaalne kombo kooliminekuks või sõpradega koos ajaveetmiseks.

Osa sügistalvisest lastekollektsioonist moodustavad trendikad bomber-jakid, flanellsärgid, kapuutsidega pusad, mugavad dressipüksid ja T-särgid, mida on täiendatud sportlike elementidega. Kõik need riideesemed on inspireeritud Ameerika jalgpalliliigast ning mitmetest mustritest, logodest ja embleemidest, mis on iseloomulikud just akadeemilisele vormiriietusele. Igale riideesemele on juurde lisatud põnev detail, mis annab kandjal võimaluse oma väljanägemisele mängulisemalt läheneda.

Kollektsioonist leiab ka maalähedasemaid toone nagu khakiroheline ning erinevates varjundites sinise, kuid unustustehõlma pole vajunud ka silmatorkavad kollane, roheline ja punane. Sügistalvisesse hooaega on oma koha sisse seadnud ka kõigile tuttav Mickey Mouse, kes lapsi riietel ja mitmetel aksessuaaridel rõõmsalt tervitab.

Reserved on rõivabränd, mis pakub hetketrendidest inspireeritud rõivaid, kingi ja moeaksessuaare naistele, meestele ning ka lastele. Kollektsioonid on inspireeritud globaalsetest trendidest ning rõhk on  lihtsatel ja klassikalistel disainidel, stiilsetel lõigetel ja originaalsetel mustritel. Reserved on  kiirmoebränd, mille kaubavalikust leiab uusi mudeleid iga kolme nädala tagant.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews